Hitta hit

TanumStrand ligger på västkusten i Sverige mittemellan Oslo och Göteborg i Fjällbacka och Grebbestad skärgård omgiven av Skagerrak och den vackra Bohuslänska naturen. Hit kan du ta dig och lägga till alternativt parkera med både bil, motorcykel, båt och kajak. 

 

Bil & Motorcykel

När du kör längs E6:an tar du avfart 106 och följer vägskyltning mot Grebbestad. Du kör sedan igenom Grebbestad och 2 kilometer söder om kustbyn ser du Sportshopens stora butik. Där svänger du höger med skyltning mot TanumStrand. Väl framme finns flera olika parkeringsplatser där du parkerar gratis. Laddstationer för elbil finns och dessa hämtar du kort för i receptionen.

Hitta hit med Google Maps

 

Buss & Tåg

Västtrafik har busslinjer som tar dig till Tanum Shoppingcenter. Där byter du till buss som går till Grebbestad. Därefter är det en 20 minuters promenad till TanumStrand. Ett annat alternativ är att förboka taxi med Taxi Väst sista sträckan från Grebbestad till TanumStrand. Åker du tåg är närmsta tågstation Tanum. 

 

Båt & Vattenskoter

Det är lätt att hitta till vår gästhamn och det finns många bra appar att navigera med till sjöss. Vi kan varmt rekommendera att ladda ner exempelvis ”Eniro På Sjön” eller liknande. Där finns TanumStrands gästhamn uppmärkt.

 

Kajak

Längst in i gästhamnen finns specifika parkeringsplatser för kajaker där du kan lägga till med din kajak och låsa fast den medan du äter gott, SPA:ar eller upplever någon av de andra aktiviteterna på destinationen.

 

Besöksadress:
TanumStrand, 457 95 Grebbestad

 

Hotell Hav Grebbestad