Vanliga frågor & svar

Här har vi samlat vanliga frågor och svar baserat på ofta förekommande funderingar och frågetecken du som gäst kan få innan, under och efter en vistelse. Här kan du läsa snabba och tydliga svar på både stort och smått – allt sammanfattat på ett och samma ställe för att göra det enkelt för dig att hitta svar på det du söker.

 

Gästinformation

Under din vistelse har du användning av vår Digitala Gästbok där du enkelt kan komma åt användbara informationen under din vistelse. Den uppdateras efter säsong och ger specifik information om olika högtider, weekends och ger dig tillgång till den allra senaste informationen.

Till gästboken

 

Självincheck/checka in med digital nyckel

När du är hotell och stuggäst hos oss, så erbjuder vi Dig att kunna checka in och använda våra digitala nycklar. Du behöver då inte passera receptionen och checka in, utan kan gå direkt till till boende och blir incheckad automatiskt.

Du kommer då inte behöva en fysisk nyckel utan använder en digital nyckel i din mobil telefon.

  • Ladda ner appen ”Hospitality mobile access” appen till din enhet via appstore eller google playbutiken.
  • QR kod till appen:
  • Logga in med din mailadress som du uppgett vid bokning
  • Samma dag som din ankomst till oss så dyker rumsnummer och nyckel upp i appen automatiskt. Observera att nyckeln fungerar efter kl 15.00 då det är officiell incheckningstid.
  • Du kan nu använda denna under hela din vistelse.
  • Är ni fler som bor på rummet och behöver fler digitala nycklar, uppger då fler mailadresser till oss.
  • är du en återkommande gäst som bor hos oss mer än en gång, så kommer din nyckel att dyka upp där nästa gång du bor hos oss, om du använder samma mailadress.

För dig som betalar med faktura

Här nedan kommer information om faktura adress:

Adress:

Tanums Hotell- & Konferensanläggning AB,

Serienummer 6070155

R 706

106 54 STOCKHOLM

Org nummer:  556259-3847

Fakturor mailas till:

För svenska fakturor: millum.se.mailinvoice@postnordscanning.se
För utländska fakturor: millum.ut.mailinvoice@postnordscanning.se

 

Wifi

Som hotellgäst har du fri tillgång till Wifi. Anslut dig genom att koppla upp dig till wifi-nätverket ”MyCloud” och logga in med ditt rumsnummer och efternamn.
Som stuggäst i NORRA byn surfar du till en rabatterad kostnad. Anslut dig genom att koppla upp dig till wifi-nätverket ”MyCloud” och välj ”login by credit card”.

Som stuggäst i SÖDRA byn kopplar du upp dig på nätverket ”Södra stugbyn” och loggar in med lösenord Krabban!

 

Parkering

Parkering är gratis på TanumStrand, och tillåten på avsedda parkeringsplatser. Det finns en parkering avsedd för varje stugby, en för dagsbesökare och en för hotellgäster.

Laddning av elbil

På fasadväggen till den stora eventhallen Skagerrak finns laddningsstationer för elbil. Du laddar via appen PAIR RECHARGE.

Kom ihåg att ta med dig laddkabel som passar din bilmodell.

 

Kvarglömda saker


Om du bott hos oss och har glömt något på rummet så maila oss på: kvarglomd@tanumstrand.se

 

Hotellgäst

Incheckning
Rummet är redo och redo att checkas in på från kl 15.00 dagen för ankomst. Har du bokat via tanumstrand.se har du förmånen att checka in digitalt och slippa eventuell köbildning som kan bli vid tid för incheckning. Anländer du tidigare än 15.00 finns bagagerum till förfogande.

Utcheckning

Kolla noga så att du inte har glömt kvar något i hotellrummet. Som hotellgäst är utcheckning senast 11.00. Lämna in samtliga nyckelkort i receptionen när du checkar ut. Har du bokat via tanumstrand.se, inte har några notor uppskrivna på rummet checkar du bekvämt och smidigt ut digitalt och slipper du kön. Nycklarna lägger du då i nyckelkorgen för digital utcheckning.

 

Stuggäst

Här kan du som bokat stuga läsa mer information om trivselregler i stugbyarna och annan info som gäller för dig som hyrt stuga med självhushåll.

Läs mer

 

Frukost

Serveras i restaurang Latitud 58° som ligger intill lobbyn. Frukost ingår för dig som bokat hotellrum, och går att boka till för dig som valt stuga med självhushåll.

Läs mer om frukost

 

Lunch

Serveras i restaurang Latitud 58° och Under helger har Sjöboden Udden öppet och serverar pizza på bryggan.

Under sommartid är det utökade tider och öppet varje dag.

Läs mer om Restaurang latitud Läs mer om Sjöboden Udden

 

Middag

Om du har bokat ett boendealternativ där middag inte ingår, men ändå vill njuta av god mat i restaurang Latitud 58° så rekommenderar vi att du bokar bord inför kvällen. 

Boka bord

 

Om- och avbokningsvillkor

Vill du läsa mer information om våra om- och avbokningsvillkor kan du göra detta här.

Läs mer