Om- och avbokningsregler

Hos oss bokar du alltid tryggt med förmånliga om- och avbokningsregler. Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilken typ av boende du har bokat vilket du kan läsa mer om nedan. Vänligen observera att alla om- eller avbokningar sker via mail till bokning@tanumstrand.se

 

Vid bokning av hotellrum & hotellstuga

Om du valt bokning ”Logi&frukost – ej återbetalningsbart” så går boendet att avboka men ej omboka och utan återbetalning.

Om du valt bokning ”Rum & frukost” så har du fri både av- och ombokning fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid avbokning betalar du 0:- om du av- eller ombokar i tid.
Vid avbokning efter 18.00 behöver du endast betala för första dygnet.

Vid bokning av paket

Om du avbokar tidigare än 5 dagar före ankomst behåller vi endast en administrationsavgift på 200 SEK per person.

Om du avbokar senare än 5 dagar före ankomst behåller vi 100% av bokningsbeloppet.

Avbeställningsförsäkring kostar 100 SEK per person. Detta innebär att du kan avboka fram till dagen före ankomst mot en expeditionsavgift på 200 SEK per person plus kostnaden för avbeställningsförsäkringen.

Vid bokning av självhushållstuga

Du ska avboka muntligt eller skriftligen till oss.

För självhushållstugor gäller nedan regler – för hotellstugor gäller samma regler som hotellrum/paket.

För stuga 1-3 nätter:

Om du avbokar tidigare än 14 dagar före ankomst så behåller vi en administrationsavgift på 500:- samt ev kostnad för avbeställningsförsäkring.

Om du avbokar senare än 14 dagar före ankomst och har avbeställningsförsäkring så behåller vi en administrationsavgift på 500:- samt kostnad för avbeställningsförsäkring, resterande belopp återbetalas till dig.

Om du avbokar senare än 14 dagar före ankomst och saknar avbeställningsförsäkring så debiteras 100% av beloppet.

Om du redan har hunnit betala mer än vad du i så fall blir skyldig att betala, så får du omedelbart tillbaka mellanskillnaden från oss.

För stuga 4 och fler nätter:

Om du avbokar tidigare än 30 dagar före ankomst så behåller vi en administrationsavgift på 500:- samt ev kostnad för avbeställningsförsäkring.

Om du avbokar senare än 30 dagar före ankomst och har avbeställningsförsäkring så behåller vi en administrationsavgift på 500:- samt kostnad för avbeställningsförsäkring, resterande belopp återbetalas till dig.

Om du avbokar senare än 30 dagar före ankomst och saknar avbeställningsförsäkring så debiteras 100% av beloppet.

Om du redan har hunnit betala mer än vad du i så fall blir skyldig att betala, så får du omedelbart tillbaka mellanskillnaden från oss.

 

Avbeställningsförsäkring

Pris:

300 kr för 1-3 nätter och 400 kr för 4 nätter eller fler, per stuga. Detta innebär att du kan avboka fram t.o.m dagen före avtalad ankomst men avgiften för avbeställningsförsäkringen och administrationsavgift återbetalas inte vid avbokning.

Vid bokning av konferens och event

För konferens- och eventbokningar gäller särskilda om- och avbokningsregler. Kontakta vår konferensavdelning för mer information.