Om- och avbokningsregler

Hos oss bokar du alltid tryggt med förmånliga om- och avbokningsregler. Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilken typ av boende du har bokat, läs noga nedan.

Vänligen observera att alla om- eller avbokningar sker via mail till bokning@tanumstrand.se.

För dig som bokat hotellrum & frukost

Har du bokat hotellrum och frukost har du både fri ombokning och avbokning fram till 18.00 dagen före ankomst. Då behåller vi endast den administrativa kostnaden på 200kr/person. Avbokar du efter det behöver du betala för ett dygn.

För dig som bokat ett paket

Fri ombokning fram till kl 18:00 dagen före ankomst.

Om du avbokar tidigare än 5 dagar före ankomst behåller vi endast en administrationsavgift på 200:- per person. Om du avbokar senare än 5 dagar före ankomst behåller vi 100% av bokningsbeloppet.

 

Var på den säkra sidan

Avbeställningsförsäkring för paketbokningar kostar endast 75:- per person. Detta innebär att du kan avboka fram till och med kl 18:00 dagen före ankomst mot en expeditionsavgift på 200:- per person, plus kostnaden för avbeställningsförsäkring.
Avgiften för avbeställningsförsäkringen återbetalas alltså inte vid avbokning.


För dig som bokat stuga

Fri ombokning fram till kl 18:00 dagen före ankomst.

Om du avbokar tidigare än 30 dagar före ankomst, behåller vi anmälningsavgiften på 500:- per objekt, plus eventuell betald avgift för avbeställningsförsäkring.
Om du avbokar när det är mindre än 30 dagar före ankomst och inte har avbeställningsförsäkring debiteras 100% av bokningsbeloppet.
Om du avbokar när det är mindre än 30 dagar före ankomst och har avbeställningsförsäkring, så behåller vi avgiften för avbeställningsförsäkringen,
samt anmälningsavgiften på 500:- per objekt. Resterande belopp återbetalas till dig.
Om du redan har hunnit betala mer än vad du i så fall blir skyldig att betala, så får du omedelbart tillbaka mellanskillnaden från oss.
Linne, barnsäng och barnstol kan du avboka fram till och med 5 dagar före ankomst, och få beloppet återbetalt. Separata regler finns för paketbokningar samt grupp- och konferensbokningar.

 

Var på den säkra sidan

Avbeställningsförsäkring kostar 250:- för delad vecka och 350:- för hel vecka per stuga. Detta innebär att du kan avboka fram till och med dagen före ankomst mot en expeditionsavgift på 500:- per stuga, plus kostnaden för avbeställningsförsäkring.
Avgiften för avbeställningsförsäkringen återbetalas alltså inte vid avbokning.


För konferens- och eventbokningar gäller särskilda om- och avbokningsregler. Kontakta våra säljare för mer information. 

Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer