Om- och avbokningsregler

Hos oss bokar du alltid tryggt med förmånliga om- och avbokningsregler. Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilken typ av boende du har bokat, läs noga nedan.

Vänligen observera att alla om- eller avbokningar sker via telefon eller mail.

Telefon: +46 525-190 00
E-post: bokning@tanumstrand.se

För dig som bokat hotellrum & frukost

Har du bokat hotellrum och frukost har du både fri ombokning och avbokning fram till 18.00 dagen före ankomst. Då behåller vi endast den administrativa kostnaden på 200kr/person. Avbokar du efter det behöver du betala för ett dygn. All om- och avbokning sker via antingen via telefon eller mail.

För dig som bokat ett paket

All avbokning sker muntligt eller skriftligt till oss, antingen via telefon eller mail.

Fri ombokning fram till kl 18:00 dagen före ankomst.

Om du avbokar tidigare än 5 dagar före ankomst behåller vi endast en administrationsavgift på 200:- per person.

Om du avbokar senare än 5 dagar före ankomst behåller vi 100% av bokningsbeloppet.

Var på den säkra sidan

Avbeställningsförsäkring för paketbokningar kostar endast 75:- per person. Detta innebär att du kan avboka fram till och med kl 18:00 dagen före ankomst mot en expeditionsavgift på 200:- per person, plus kostnaden för avbeställningsförsäkring.
Avgiften för avbeställningsförsäkringen återbetalas alltså inte vid avbokning.


För dig som bokat stuga

All avbokning sker muntligt eller skriftligt till oss, antingen via telefon eller mail.

Fri ombokning fram till kl 18:00 dagen före ankomst.

Om du avbokar tidigare än 30 dagar före ankomst, behåller vi anmälningsavgiften på 500:- per objekt, plus eventuell betald avgift för avbeställningsförsäkring.

Om du avbokar när det är mindre än 30 dagar före ankomst och inte har avbeställningsförsäkring debiteras 100% av bokningsbeloppet.

Om du avbokar när det är mindre än 30 dagar före ankomst och har avbeställningsförsäkring, så behåller vi avgiften för avbeställningsförsäkringen,
samt anmälningsavgiften på 500:- per objekt. Resterande belopp återbetalas till dig.

Om du redan har hunnit betala mer än vad du i så fall blir skyldig att betala, så får du omedelbart tillbaka mellanskillnaden från oss. Linne, barnsäng och barnstol kan du avboka fram till och med 5 dagar före ankomst, och få beloppet återbetalt. Separata regler finns för
paketbokningar samt grupp- och konferensbokningar.

Var på den säkra sidan

Avbeställningsförsäkring kostar 250:- för delad vecka och 350:- för hel vecka per stuga. Detta innebär att du kan avboka fram till och med dagen före ankomst mot en expeditionsavgift på 500:- per stuga, plus kostnaden för avbeställningsförsäkring.
Avgiften för avbeställningsförsäkringen återbetalas alltså inte vid avbokning.


För konferens- och eventbokningar gäller särskilda om- och avbokningsregler. Kontakta gärna våra säljare för mer information.

Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer