Höstens skärgårdsmöte

På TanumStrand har vi arbetsmöten och måltider till havsutsikt och samtal vid strandkanten. Att vara omgiven av hav och skärgård är en del av upplevelsen. Miljön är genuint bohuslänsk med sjöbodar och salta havsvindar in på knuten och från era hotellrum bjuds en vidunderlig utsikt över skärgården. Ett möte på TanumStrand är ett möte med havet.

Vi drar nytta av höstens kraft, med färgglad natur, karga klippor, höstvindar, regn, sol, som ger boost och inspiration för nya ideér.

Välkommen till hösten på TanumStrand.

Höstens skärgårdmötespaket gäller sep, okt, nov.

Pris från 1685:- ex.moms, per person i delat dubbelrum (ink moms 1995:-)

Enkelrumstillägg 375:- ex.moms (420:- ink moms)

Erbjudandet gäller under sep, okt, nov

I paketet ingår
  • Hotellogi i dubbelrum och frukostbuffé
  • För- och eftermiddagskaffe med fika
  • Lunch
  • Middag i restaurang Latitud 58° (det serveras en fast trerättersmiddag mån-tors samt lör-sön och skaldjursbuffé inkluderat på fredagar) 
  • Möteslokal
  • Fri parkering

Besök gärna Spa Horisont mot ett rabatterat tillägg på 220 kr ex moms (275 kr ink moms), förboka gärna då vi har begränsat antal platser och det ofta blir fullt samma dag.

Ni kan fritt använda badanläggning, bastu och gym.


Skaldjursbuffé och aktiviteter kan bokas till i förväg utifrån önskemål.

OFFERTFÖRFRÅGAN

 

 

Fyra saker Du inte ska missa!

Är du här så ta tillvara på att vara vid havet!

 

Bada i havet – oavsett årstid. Kallbada på vintern och värm dig i vår havsbastu.

Tips för kallbad Havsbastun

 

Skaldjur direkt fiskade från havet som du ser. Skaldjursbuffé till middag, eller varför inte exotiskt kräftkok på bryggan?

Kräftkok skaldjursbuffe

 

Ta ett besök på SPA Horisont. Njut av olika bastu, varma hällar, ljusterapi, fotbad, pooler, duschar, relax och underbar utsikt. Alls mötes och konferensgäster har alltid 10% rabatt på behandlingar och i SPA shopen.

SPA Horisont

 

Njut av naturen precis utanför vårt resort – träna, löp, promenera – på gräs, grus, sand, klippor eller asfalt. Ett riktigt vitaminpiller och energiboost före, under eller efter mötesdagen.

Att göra