Souschef

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter. TanumStrands restaurang står mitt i en spännande tillväxtsfas och söker nu en initiativrik ledare till vårt kök. På TanumStrand vill vi att alla gäster som besöker oss ska få en matupplevelse utöver det vanliga. 

Vem är du?

  • Du har erfarenhet från liknande arbete
  • Du är klar och tydlig i ditt ledarskap och kommunikation
  • Du är strukturerad
  • Du är självständig i ditt arbete

Vi söker en initiativrik person som har god förmåga att ta ledarskapet i vårt huvudkök när köksmästaren inte är på plats. Vi vill att du ska vara van att jobba med stora volymer utan att göra avkall på kvalitet och design. För att söka jobbet som Souschef ska du ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men vi värderar framförallt dina personliga egenskaper och din talang.

Arbetsuppgifter
Som Souschef leder du arbetet i köket då köksmästaren inte är på plats. Utveckling och initiativ till förnyelse av menyer  ingår i dina arbetsuppgifter, liksom uppföljning av att alla håller gemensamma kvalitetsmål. Det är också du som ser till att rutiner följs i köket och tar ansvar för upplärning.

Om du lovar att bidra med din kunskap, passion och glädje så lovar vi att alltid bidra med detsamma tillbaka! Hos oss väntar mycket goda möjligheter till personlig utveckling och träning, samt en spännande plats för nya idéer. Vid din sida har du kollegor som agerar bollplank och stöttar dig. Vi vill att du ska må bra och trivas på Tanumstrand – mitt i världens vackraste skärgård!

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att utrycka sig på ett skandinaviskt språk eller engelska. Du bör ha erfarenhet från liknande anställning.

Verkar detta vara en perfekt match för dig?

Maila din ansökan till koksmastare@tanumstrand.se
Bifoga personligt brev med CV och ev. referenser.
Sista ansökningsdag 1 aug

Tjänstgöringsgrad: 100% tillsvidareanställning
Varierande arbetstider dag/kväll/helg. Vi kan vara behjälpliga med boende.