Sommarpersonal 2019

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning. Här finns SPA, badanläggning, gästhamn och flera restauranger. Sommartid erbjuder TanumStrand ett stort aktivitetsutbud för familjer och semesterfirare.

Kom och jobba med oss! Att vara en del av sommarteamet på TanumStrand är ett minne för livet! Nu söker vi sommarpersonal för hotellets alla avdelningar. Som person är du handlingskraftig, flexibel och stresstålig, då det tidvis är mycket arbetsintensivt. Du är av din natur glad och utåtriktad och sprider positiv energi. Det är också viktigt att du är mycket bra på gästbemötande. Arbetstiderna är varierande både vardag, helg och kvällar. Anställningarna gäller sommaren 2019 med eventuell förlängning.

Sista ansökningsdag 30 april 2019

För mer information om tjänsterna kontakta respektive avdelning:

Reception – Fia Mild, Front Office Manager fia.mild@tanumstrand.se
Restaurang – Tobias Rydberg, Food & Beverage Manager tobias.rydberg@tanumstrand.se
Kök – Axel Josefsson, kökschef koksmastare@tanumstrand.se
SPA – Marthina Listad, SPAchef marthina.listad@tanumstrand.se
Bad – Marina Dufvenberg, chefshusfru marina.dufvenberg@tanumstrand.se
Housekeeping – Marina Dufvenberg, chefshusfru marina.dufvenberg@tanumstrand.se
Aktivitet – Niklas Nordholm, aktivitetskordinator niklas.nordholm@tanumstrand.se
Drift och fastighet – Daniel Spetz, driftansvarig fastighet@tanumstrand.se

 

 

Spaterapeut

SPA Horisont söker dig som har ett gediget intresse för SPA, kropp och hälsa. I dina arbetsuppgifter ingår att ge spabehandlingar i friskvårdssyfte, leda sparitualer och ta väl hand om alla gäster. Proffsigt gästbemötande och att jobba med merförsäljning är en naturlig del av ditt arbete. Vi söker dig som är utbildad spaterapeut eller massör och har en genuin fingertoppskänsla för vad som krävs i mötet med gästen. Som person är du positiv, ambitiös och ansvarsfull. Har du dessutom det där lilla extra med en naturlig känsla för service som gör att varje gäst känner sig riktigt väl omhändertagen, då ser vi fram emot din ansökan som mailas till ansokan@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Utbildad SPA-terapeut eller massör
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha minst 2- 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på spa. Skriv spaterapeut i ämnesraden när du söker detta jobb.

Receptionist

I arbetsuppgifterna ingår samtliga sysslor i en reception såsom in- och utcheckning, försäljning av receptionens utbud, kassaredovisning, information och annan service till gästerna. Som receptionist är du den som välkomnar gästen vid incheckning och ansvarar för det första personliga mötet vid ankomst. Därför söker vi dig som är serviceinriktad ut i fingerspetsarna och har ett positivt sätt som smittar av sig. Som person är du noggrann, stresstålig och arbetar lika bra i grupp som självständigt. Har du dessutom det där lilla extra med en naturlig känsla för service som gör att gästerna känner sig riktigt väl omhändertagna, så ser vi fram emot din ansökan.

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha något års erfarenhet av arbete som receptionist. Skriv receptsionist i ämnesraden när du söker detta jobb.

Servitör

I arbetsuppgifterna som servitör ingår försäljning, kassaredovisning och planering. Som servitör på TanumStrand är du framför allt ansiktet utåt mot våra gäster. Därför söker vi dig som är serviceinriktad ut i fingerspetsarna och har ett positivt sätt som smittar av sig. Som person är du noggrann, stresstålig och arbetar lika bra i grupp som självständigt. Har du dessutom det där lilla extra med en naturlig känsla för service som gör att gästerna känner sig riktigt väl omhändertagna, då ser vi fram emot din ansökan som mailas till ansokan@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha något års erfarenhet av arbete som servitör. Skriv servitör i ämnesraden när du söker detta jobb.

Kallskänka

I arbetsuppgifterna som kallskänka ingår samtliga sysslor i köket såsom matlagning, varuhantering, menyplanering och den dagliga driften. Vi tror att du är stresstålig, serviceinriktad och också har en kreativ sida. Som person är du generös och ger alltid lite extra av dig själv. Du tänker positivt och arbetar självständigt men fungerar också bra i grupp. Vi söker alltså dig som är en naturlig glädjespridare, som älskar mat och vet att ett leende alltid hinns med! Tycker du att detta passar in på dig, då är du välkommen att maila din ansökan till ansokan@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha 2- 4 års erfarenhet som kallskänka. Skriv kallskänka i ämnesraden när du söker detta jobb.

Pizzabagare

I arbetsuppgifterna som pizzabagare är du ansvarig bagare för Pizzeria Udden där vi serverar stenugnsbakade pizzor från egen ugn. Vi tror att du är stresstålig, serviceinriktad och också har en kreativ sida. Som person är du generös och ger alltid lite extra av dig själv. Du tänker positivt och arbetar självständigt men fungerar också bra i grupp. Vi söker dig som är en kompetent pizzabagare och vet att ett leende alltid hinns med! Tycker du att detta passar in på dig, då är du välkommen att maila din ansökan till ansokan@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha 2- 4 års erfarenhet som pizzabagare. Skriv pizzabagare i ämnesraden när du söker detta jobb.

Bartender

I arbetsuppgifterna som bartender ingår bl a sysslor såsom försäljning av dryck i baren, kassaredovisning och planering. Vi tror att du är stresstålig, serviceinriktad och också har en kreativ sida. Som person är du generös och ger alltid lite extra av dig själv. Du tänker positivt och arbetar självständigt men fungerar också bra i grupp. Vi söker dig som är en naturlig glädjespridare och som har ett stort intresse för dina arbetsuppgifter som bartender och vet att ett leende alltid hinns med! Tycker du att detta passar in på dig, då är du välkommen att maila din ansökan till ansokan@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha något års erfarenhet som bartender.  Skriv bartender i ämnesraden när du söker detta jobb.

Hotell- och stugstädare

I arbetsuppgifterna ingår städning av hotellrum, stugor, konferenslokaler och allmänna utrymmen. Vi ser gärna att du i ditt arbete är noggrann och effektiv samt att du fyllt 18 år, även om det inte är ett krav. Vi söker dig som är positiv, arbetar lika bra i grupp som självständigt samt sätter gästen i fokus. Tycker du att detta passar in på dig, då är du välkommen att maila din ansökan till ansokan@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Förgymnasial utbildning. Du bör ha 1 års erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten är en deltidstjänst på 60-80%. Skriv Housekeeping i ämnesraden när du söker detta jobb.

Badvärd

I arbetsuppgifterna som badvärd ingår gästservice och renhållning. Du kommer vara den som tar hand om våra gäster och ser till att de får en bra upplevelse i familjebadet. Vi vill att du ska ha fyllt 18 år och har möjlighet att arbeta minst 5 veckor i följd. Som person är du noggrann, stresstålig och jobbar lika bra i grupp som självständigt. Har du dessutom det där lilla extra med en naturlig känsla för service som gör att gästerna känner sig riktigt väl omhändertagna, då är du välkommen att maila din ansökan till marina.dufvenberg@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Skriv badvärd i ämnesraden när du söker detta jobb.

Vaktmästare

I arbetsuppgifterna som vaktmästare ingår drift och underhåll av hotell, stugor, bad och allmänna utrymmen inne och ute. Vi ser gärna att du fyllt 18 år. Arbetstiderna är varierande då hotellet är öppet dygnet runt, alla dagar i veckan. Det är viktigt att du kan arbeta i ett högt tempo. Som person är du noggrann, stresstålig och jobbar lika bra i grupp som självständigt. Har du den kunskap som krävs och dessutom det där lilla extra med en naturlig känsla för service, då är du välkommen med din ansökan för att bli en i vårt glada gäng. Maila din ansökan till ansokan@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha minst något års erfarenhet av liknande arbete. B-körkort krävs. Skriv vaktmästare i ämnesraden när du söker detta jobb.