Sommarpersonal

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning. Här finns SPA, badanläggning, gästhamn och flera restauranger. Sommartid erbjuder TanumStrand ett stort aktivitetsutbud för familjer och semesterfirare.

Kom och jobba med oss! Att vara en del av sommarteamet på TanumStrand är ett minne för livet! Nu söker vi sommarpersonal för hotellets alla avdelningar. Som person är du handlingskraftig, flexibel och stresstålig, då det tidvis är mycket arbetsintensivt. Du är av din natur glad och utåtriktad och sprider positiv energi. Det är också viktigt att du är mycket bra på gästbemötande. Arbetstiderna är varierande både vardag, helg och kvällar. Anställningarna gäller sommaren 2020 med eventuell förlängning.

För mer information om tjänsterna kontakta respektive avdelning:

Reception – Fia Mild, Front Office Manager
fia.mild@tanumstrand.se

Restaurang/kök – Tobias Rydberg, Food & Beverage Manager
tobias.rydberg@tanumstrand.se

SPA – Marthina Listad, SPAchef
marthina.listad@tanumstrand.se

 

 

 

Spaterapeut

SPA Horisont söker dig som har ett gediget intresse för SPA, kropp och hälsa. I dina arbetsuppgifter ingår att ge spabehandlingar i friskvårdssyfte, leda sparitualer och ta väl hand om alla gäster. Proffsigt gästbemötande och att jobba med merförsäljning är en naturlig del av ditt arbete. Vi söker dig som är utbildad spaterapeut eller massör och har en genuin fingertoppskänsla för vad som krävs i mötet med gästen. Som person är du positiv, ambitiös och ansvarsfull. Har du dessutom det där lilla extra med en naturlig känsla för service som gör att varje gäst känner sig riktigt väl omhändertagen, då ser vi fram emot din ansökan som mailas till ansokan@tanumstrand.se

Kvalifikationer:
Utbildad SPA-terapeut eller massör
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha minst 2- 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på spa. Skriv spaterapeut i ämnesraden när du söker detta jobb.