Servitör

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar. Hotellet, som är öppet året runt kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten, SPA och strandnära aktiviteter. TanumStrand står mitt i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas och du som söker denna tjänst kommer vara delaktig i att ta organisationens starka servicekultur framåt.

Vi söker dig som är extremt dedikerad, du har energi och en stor passion för mat och dryck. Du brinner för service och utveckling och vet att ett gott intryck sätter ribban för hela gästens upplevelse. Att kunna ge personlig service med hög kvalitet är en självklarhet för dig. Du älskar story-telling och att skapa minnesrika ögonblick – och har 8 armar (hög bläckfiskfaktor).

Som person är du positiv och ser lösningar där andra ser problem! Du bidrar med goda energier och skapar samarbete och team spirit. Önskvärt med tidigare erfarenhet från restaurang eller bar men dock inget krav.

Tjänstgöringsgrad: 80 % (Säsong) med möjlighet till heltid och tillsvidareanställning. Vi kan vara behjälpliga med boende.

Verkar detta vara en perfekt match för dig?

Ansökan mailas till jorgen.andersson@tanumstrand.se eller tobias.rydberg@tanumstrand.se
Skriv vilket jobb som du söker i ämnesraden i ditt mail.
Bifoga personligt brev med CV och ev. referenser.

Du får gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsterna kontakta:
Jörgen Andersson, restaurangchef jorgen.andersson@tanumstrand.se +46 708 98 16 94
Tobias Rydberg, Food & Beverage Manager tobias.rydberg@tanumstrand.se +46 722 24 33 39