Pizzabagare till TanumStrand

Vill du jobba vid havet i sommar?

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter. TanumStrand ligger vid havet mitt i vackra Bohuslän. Vi vill att alla gäster som besöker oss, så väl semesterfiraren, SPAgästen, konferensgästen som barnfamiljen, ska få en spännande matupplevelse med stora variationer. Vi erbjuder skandinaviska råvaror tillagade med inspiration från havet utanför.

Inför sommarsäsongen letar vi nu efter fantasifulla personer till våra restauranger. Vi vill gärna träffa dig som älskar matlagning i alla dess former. Om du lovar att bidra med din kunskap, passion och glädje så lovar vi att alltid bidra med detsamma tillbaka! Hos oss väntar goda möjligheter till personlig utveckling och träning, samt en spännande plats för nya idéer. Vid din sida har du kollegor som stöttar och agerar bollplank. Välkommen till en unik arbetsplats – mitt i världens vackraste skärgård!

Vem är du?
  • Du älskar matlagning.
  • Du är kreativ, vilket återspeglas i de matupplevelser du levererar.
  • Du har förmåga att bidra till goda relationer i din arbetsgrupp.

Som pizzabagare är du ansvarig bagare för Pizzeria Udden där vi serverar uppskattade stenugnsbakade pizzor under hela sommaren. Vi tror att du är stresstålig, serviceinriktad med en kreativ sida. Som person är du generös och ger alltid lite extra av dig själv. Du tänker positivt och arbetar självständigt men fungerar också bra i grupp. Vi söker dig som är en kompetent pizzabagare och vet att ett leende alltid hinns med!

Kvalifikationer:

Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att uttrycka sig på ett skandinaviskt språk eller engelska.
Du bör ha 2 – 4 års erfarenhet som pizzabagare.


Låter det som något för dig?

Maila din ansökan (CV och personligt brev) till ansokan@tanumstrand.se.
Skriv Pizzabagare i ämnesraden när du söker detta jobb. Senast 30 april 2020.
Du får gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiderna är varierande både vardag, helg och kvällar.
Anställningen gäller sommaren 2020 med eventuell förlängning.

Frågor om tjänsten? Kontakta Tobias Rydberg, Food & Beverage Manager tobias.rydberg@tanumstrand.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Pizzeria Udden är TanumStrands sommarpizzeria med uteservering längst ut på Udden. Här kan du välja mellan olika nygräddade pizzor direkt från stenugnen. Den som hellre avnjuter sin pizza i båten eller på klipporna kan självklart ringa och beställa för avhämtning.