Kökschef till TanumStrand

Är du en ledstjärna i köket?

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter. TanumStrands restaurang står mitt i en spännande tillväxtsfas och söker nu en kreativ kökschef som vill ta sig an en nyckelroll i utvecklingsarbetet. 

Vi letar efter en modig kökschef med höga ambitioner som vill breda ut sina vingar. Här är det bara din fantasi som sätter gränser och du kommer att få uppbackning av arbetsledningen för att hjälpa dig få fart på dina idéer och kreationer. Om du lovar att bidra med din kunskap, passion och glädje så lovar vi att alltid bidra med detsamma tillbaka! Hos oss väntar goda möjligheter till personlig utveckling och träning, samt en spännande plats för nya idéer. Vid din sida har du kollegor som stöttar och agerar bollplank. Välkommen till en unik arbetsplats – mitt i världens vackraste skärgård!

Vem är du?

  • Du är en kreativ ledare som vill skapa minnesvärda stunder för gästen
  • Service och kvalitet är viktiga byggstenar i ditt jobb
  • Som en organiserad och erfaren kock trivs du i rollen som chef, och du strävar alltid efter att inspirera och utveckla såväl dina kollegor som dig själv
  • Du är van vid att arbeta med stora volymer utan att kompromissa med kvaliteten

Som kökschef är du ambitiös och hängiven till ditt arbete. När det uppstår problem är du snabb på att identifiera dessa och hitta lösningar. Med ambitionen att utvecklas tillsammans med ditt team har du förmågan att driva gruppen mot det gemensamma målet – att bli västkustens främsta restaurang. Visst kommer du att möta en och annan utmaning på vägen, men vi ser tjänsten som oerhört givande.

Arbetsuppgifter

På TanumStrand har du huvudansvaret för det operativa arbetet på samtliga restauranger (du kan läsa lite mer om dem här). Du kommer att skapa nya rätter och menyer som möter gästernas förväntningar, samtidigt som du håller ett stadigt öga på de ekonomiska bitarna. Som kökschef är du involverad i alltifrån det operativa till det kvalitativa och administrativa arbetet. Som en del av ett stort hotell kommer även nära samarbeten med andra avdelningar bli en del av din vardag. Du erbjuds möjligheten att själv sätta ihop ditt eget team och att rekrytera, driva och utbilda kökspersonalen ingår i ditt dagliga arbete.

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att uttrycka sig på ett skandinaviskt språk eller engelska.
Du bör ha erfarenhet från liknande anställning.


Låter det som något för dig?

Maila din ansökan (CV och personligt brev) senast 20 januari 2020.
Kontakt – Food & Beverage manager: tobias.rydberg@tanumstrand.se
Du får gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100% tillsvidareanställning
Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

Varmt välkommen med din ansökan!