Medarbetare till drift och vaktmästeri

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 hotellrum, 99 stugor, restaurang, SPA och badanläggning. Hotellet är öppet året runt och kan ta emot upp till 1000 gäster för möten och strandnära aktiviteter.

Som medarbetare på drift och vaktmästeri krävs att du har god planeringsförmåga och kan arbeta självständigt. Du är en mästare på att åtgärda löpande underhåll och kan prioritera rätt. Det är du som finns på plats när något händer – en problemlösare och nyckelperson för att hotellet ska kunna leverera förväntad service till sina gäster. Tjänsten innebär mycket varierande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel och det krävs att du har bred hantverkserfarenhet.

Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning, annan hantverksutbildning, alternativt lång likvärdig erfarenhet. Som person är du ansvarstagande och har en ”hands on”-attityd med förmåga att initiera, driva och verkställa. Det är också mycket viktigt att du är en person som tänker positivt, är social och har lätt för att samarbeta med andra.  Du brinner för att ge bästa service och din talang för gästbemötande är stort. Arbetstempot är periodvis högt, och att med positiv attityd kunna prioritera rätt och snabbt är därför av största vikt.

Vi kan erbjuda dig en självständig tjänst med mycket ansvar i ett härligt arbetsteam. TanumStrand är en plats som välkomnar nya idéer – mitt i världens vackraste skärgård!

Kvalifikationer

• Flerårig hantverkserfarenhet eller/och fastighetsskötarutbildning
• Körkort

Tjänsten är på 100% med 6 mån provanställning.
Varierande arbetstider (även helger). Tillträde omgående eller efter överenskommelse

Om du finner tjänsten intressant får du gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval, dock senast måndagen 18 mars 2019. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan mailas till christel.edback@tanumstrand.se
Bifoga personligt brev med CV och ev. referenser.