Information med anledning av Covid-19

Vi förstår att du som gäst just nu kan ha många frågor, och vi vill betona att vårt största fokus är våra gästers och anställdas hälsa och säkerhet. TanumStrand följer noggrant de riktlinjer som ges från svenska myndigheter, och vi tar i dagsläget inte emot några sällskap på över 50 personer.

TanumStrands hotelldirektör och personal tar situationen på största allvar genom att öka hygienen på hotellet. Vi tillhandahåller tvål och handsprit för gäster och personal som rör sig på hotellet.

Personal som har varit ute och rest utanför Sverige, sätts i 14 dagars karantän på företagets begäran innan återkomst till arbetet.

Tack vare vårt geografiska läge har vi i princip enbart boendegäster och personal på anläggningen, vilket innebär att det är ett begränsat antal personer i omlopp. Vi välkomnar dig som är frisk och kry!

 

Badanläggning, SPA och träning

När det gäller träning och bad följer vi noga de direktiv som myndigheterna ger. På TanumStrand är SPA Horisont och familjebadet Stora Blå öppet som vanligt. På SPA Horisont har vi begränsat antalet besökare till max 25 personer åt gången för att undvika all ev trängsel. Vi har också vidtagit en rad åtgärder med bland annat utökade dagliga städrutiner och extra desinficering. Vi har också valt att pausa all ordinarie gruppträning tillsvidare för att undvika onödig fysisk närkontakt. Våra gym är öppna som vanligt.

Vi ger heller inga SPAbehandlingar från och med fredag 13 mars, också det för att undvika onödig fysisk närkontakt, däremot är du välkommen att delta på alla ritualer. Vägledda havsbadsritualer genomförs som planerat.

Alla som känner sig friska är varmt välkomna till SPA, familjebad och gym. Vi uppmanar också våra gäster att vara extra noga med handhygienen och att själva hjälpa till med att desinficera de träningsredskap som har använts – tillsammans hjälps vi åt att bibehålla en hälsosam miljö.

 

Bordsservering ersätter bufféer

TanumStrand stoppar serveringen av bufféer och ersätter dessa med bordsservering. Detta innebär att du som vill ta del av vår skaldjursbuffé, frukostbuffé, lunchbuffé eller brunch istället kommer att bli serverad vid bordet. Vi kommer också att placera alla bord i vår restaurang på ett sätt som gör att alla sällskap sitter med åtminstone 1 meters avstånd.

Vi tillämpar bordsbeställning av dryck i baren för att undvika trängsel i samband med beställning. Borden är placerade på betryggande avstånd från varandra. Vi uppmanar också våra gäster att hålla avstånd vid ev köbildning i receptionen.

TanumStrand erbjuder också Take away och hemleverans som alternativ till restaurangbesök.

 

Våra gästers trygghet kommer alltid i första hand. Du är givetvis varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller funderingar. Vi svarar alla så fort vi kan.

Christel Edbäck, hotellchef: christel.edback@tanumstrand.se   +46 707 78 11 16

Marit Bjørnland, hotelldirektör: marit.bjornland@tanumstrand.se    +47 975 22 311

 

Texten uppdaterades
Tisdag 30 mars kl 9:00