Work in motion

Visst är det fantastiskt att vi genom fysisk aktivitet kan få omedelbar belöning i form av energi, stolthet och ett gladare jag? Kontinuerlig träning är helt enkelt en investering då det bevisats att vi blir både positivare, friskare och smartare av att röra på oss. Men hur ska vi få ekvationen att gå ihop, då mötestiden oftast är knapp och resurser redan optimerade?

Work in motion är vårt sätt att ge er ett gladare och mer energirikt möte. Vi vet att också små insatser kan göra stora skillnader och erbjuder därför ett konferensinnehåll med hälsosam omtanke. Work in motion inkluderar små pausaktiviteter för att stärka kropp och hjärna, hälsosamma menyer och medvetna mellanmål, valfri teambuildande aktivitet och massor av frisk havsluft.

 

I paketet ingår
  • Havsnära hotellogi och frukostbuffé
  • Hälsosam inramning med bla pausaktiviteter
  • En av fyra valbara aktiviteter med Jonna
  • För- och eftermiddagskaffe eller te med tilltugg
  • Lunchbuffé inkl måltidsdryck, frukt
  • Hälsomeny, trerätters inkl kaffe
  • Konferenslokal
  • Fri parkering

Ni kan fritt använda badanläggning, bastu och gym. SPAentré kan bokas till.

 

Offertförfrågan
4 valbara aktiviteter tillsammans med Hälsostrategen Jonna

Tillsammans med Jonna lär sig hela gruppen det allra viktigaste inom hälsa. En av aktiviteterna ingår i priset på konferenspaketet, du kan självklart lägga till fler!
Minimum 10 personer.


Hur kan jag genom enkla & roliga val bli mer hälsosam i min vardag och på jobbet?
En föreläsning på 60 minuter som handlar om hälsa och hur vi lär oss att skapa förutsättningar och prioritera oss själva?

Regnbågsmat, hur tankar jag kroppen på bästa sätt?
En föreläsning på 60 minuter som handlar om näringslära och hur vi kan tanka kroppen på bästa sätt. Vi lär oss om vad regnbågsmat är och varför det är så bra.

Teambuilding på klipporna
Under en timme går vi ut tillsammans på de vackra Bohuslänska klipporna. Vi jobbar med vår kommunikation, vårt förtroende och bygger en stark teamkänsla under tiden.

Rörelse i Skagerrak
En timme med rörelse med fokus på att skapa träningsglädje. Vi byter om till bekväma kläder och gympaskor.

Jonna Martinsson

Jonna Martinsson jobbar som hälsostrateg och hälsoinspiratör i Be Wikked.  Jonna är en genuin och erkänt duktig inspiratör, energi- och glädjespridare. Hon brinner för att skapa kontakt, leda och utveckla människor och vet att alla människor har potential att komma i form och lyckas med sina ambitioner.

Hon har högskoleutbildning inom hälsopedagogik och har lång erfarenhet inom träning och hälsa. Bl a som platschef på ett friskvårdsföretag och har lett alltifrån Body Pump, Aerobic till utomhusträning.

Work in motion med Jonna!

Hälsosamma menyer

Restaurang Latitud 58° serverar under konferensen gröna, goda och hälsosamma måltider. Till mellanmål bjuds smothie, frukt och små energibooster för att alla ska orka längre och bättre. Inspirationsföreläsning om kost och hälsa står på programmet som extra tillval.