Vinterkonferens

Salta vindar och hisnande höjder som ger nya infallsvinklar. Glada upptåg, färgstarka menyer och helt nya idéer. Kick Off på TanumStrand överraskar, inspirerar och boostar er med kreativ energi. Vill ni ha hjälp med underhållning, träning eller teambuilding har vi spännande förslag att erbjuda och vi syr gärna ihop ett helt koncept med kreativa menyer och fartfyllda upplevelser. Och för er som vill balansera en aktiv dag med välgörande avkoppling finns SPA Horisont att tillgå. Med ett tjugotal olika konferensrum, kongresshall och sjöbodar har vi kapacitet att formge en kickoff för både stor och liten grupp!

 

I paketet ingår
  • Logi i delat dubbelrum och frukost
  • För- och eftermiddagskaffe med kaffebröd
  • Lunch inkl måltidsdryck, dessert och kaffe
  • Konferensmeny, 3-rätters meny
  • Konferenslokal
  • Fri parkering

Pris från 1834:- p.p ex.moms

Enkelrumstillägg 415:- ex.moms

För bokningar med ankomst jan-mars så bjuder vi även på After Conference: Ost & charkbricka
Ett glas mousserande alt 1 öl per person Ni kan fritt använda badanläggning, bastu och gym. SPA-entré kan bokas till i receptionen mot en kostnad om 150 SEK pp

 

Dagkonferenspaket

Fmkaffe, lunch, emkaffe och konferenslokal

544:- p.p ex.moms

 

Offertförfrågan

 

Ostronskola och ett glas Champagne

I Grebbestad har Ostronakademien sitt säte och experter från akademin har mycket att lära ut om ”Ostrea Edulis ”. Ostronen som serveras I Restaurang  Latitud är från ostronbankar utanför Grebbestad, de flesta handplockade av  Bröderna Klemming Dykhjälp.

Ta chansen och lär er mer om denna sinnliga, salta västkustdelikatess, en matupplevelse som tillsammans med ett glas champagne blir till en lyxig surprise. Ostronskola finns som tillval till konferens på TanumStrand.

 

TanumStrand skaldjursbuffé

Med fiskehamn i Grebbestad och havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror. I TanumStrands kök är kreativiteten på topp och i Restaurang Latitud 58° serveras menyer tillagade av råvaror från nordliga breddgrader.

Avrunda  mötesdagen med TanumStrands skaldjursbuffé; ett dignande bord med kräftor, räkor, krabbor, musslor och mycket annat gott.