Möte på TanumStrand

Det är något speciellt med vintern i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Från TanumStrand finns gångstigar längs strandlinjen och på bryggan lockar bastun till vinterbad. Inomhus värmer vi oss runt den sprakande kaminen och mötet i sjöboden lockar till samtal med större närvaro än annars. Välkommen till vintern i Bohuslän!

VINTERKONFERENS

Pris per person: från 1245 kr exkl. moms
Prisexempel gäller 1 januari – 25 mars 2019

Konferenspaket
  • Boende i dubbelrum
  • Konferenslokal
  • Stor frukostbuffé
  • För- och eftermiddagskaffe med kaffebröd
  • Lunch inklusive måltidsdryck, dessert och kaffe
  • Trerätters meny inkl kaffe

Vill du veta mer? För förfrågan kontakta Michael Ulhagen, Christer Löfqvist eller Leif Ceder på vår försäljningsavdelning.
kontakta oss

 

Kräftkok på Udden

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan och ett glas bubbel. Boka till kräftkok på Udden!

Kräftkok på bryggan på eftermiddagen

Bastubad och vinterdopp i havet

Få upp ångan inför kvällen med en boost som du sent ska glömma! I den mysiga lilla bastun på bryggan höjer vi temperaturen till max. Bastun ligger bara några meter från badstegen och efteråt frestar vi med ett dopp i havet. Boka till bastu på bryggan!

Bastu på bryggan och ett dopp i det friska kalla havet innan middagen

Morgonspa med Yoga

Börja mötesdagen med morgonyoga till havsutsikt på SPA Horisont. Väck kroppen varsamt, stanna kavar på SPA och låt ljumma bad, het bastu och friska kalla källor väcka dig långsamt. Boka till morgonyoga med SPA!

Yoga & realax på SPA Horisont innan frukost.

Möten i Bohuslän

Oavsett om du ska ha en större kick-off, ett seminarium, en workshop eller om ni är en mindre grupp som behöver komma bort och ladda batterierna. Varmt välkommen till Bohuslän i vinter!

Läs mer om möten i Bohuslän