Vår bästa tid är nu

Det är något speciellt med vintern i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Från TanumStrand finns gångstigar längs strandlinjen och på bryggan lockar bastun till vinterbad. Inomhus värmer vi oss runt den sprakande kaminen och mötet i sjöboden lockar till samtal med större närvaro än annars. Välkommen till vintern i Bohuslän!

PRIS

Pris per person: Från SEK 1 245:- exkl. moms

Konferenspaket
  • Boende i dubbelrum
  • Konferenslokal
  • Stor frukostbuffé
  • För- och eftermiddagskaffe med kaffebröd
  • Lunch inklusive måltidsdryck, dessert och kaffe
  • Trerätters meny inkl kaffe
  • Entré till SPA, bastu på bryggan och badanläggning.

VINTERERBJUDANDE Konferensgäster som bokar detta paket har fri entré till SPA Horisont.
Gäller måndag – torsdag vid genomförande av konferens senast 31 mars 2018.

Boka paket
Bastubad och vinterdopp i havet

Lagom till att vintern gör entré står bastun på bryggan klar att invigas! Och på hotellet bjuder SPA Horisont  på rofylld vila, magiska pooler och omslutande värme. Vi erbjuder er som bokar konferenspaketet Vår bästa tid är nu gratis besök på SPA Horisont och möjlighet till premiärbad i bastun på bryggan.

Gäller måndag – torsdag vid genomförande av konferens senast 31 mars 2018.

 

Möten i Bohuslän

Oavsett om det är det är de karga klipporna, det oändliga havet eller de vackra vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda, så är vi stolta över vår plats på jorden. Vi tycker att det är en självklar och fantastisk utgångspunkt för givande och produktiva möten. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu.

Läs mer om varför möten i Bohuslän är något du bör pröva, och bli inspirerad till oförglömliga upplevelser och möten med naturen.

Fler kontastrika upplevelser vid strandkanten

Boka också till någon av våra Fire &Ice upplevelser, speciellt framtagna för att ni ska få möjlighet att uppleva den krispigt klara havsluften, de saltstänkta vindarna men också den heta, omfamnande värmen från elden, bastun och köket.

 

Skaldjurskok på bryggan

Skaldjuren i Bohuslän håller allra högst kvalitet under den kalla, frostiga säsongen och i fiskesamhällena på västkusten vet man vilken tid på året de smakar bäst och hur man tillagar dem för att de ska bli lagom fasta och salta. Från en generation till en annan har kunskapen förts vidare. Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan.

Oston & Champagneprovning i sjöboden

Man säger att världens bästa ostron kommer från Grebbestad. I sjöboden vid strandkanten kommer du att få chans att öppna, smaka och lära dig det mesta om denna sinnliga delikatess. Ostronen från ostronbankarna utanför Grebbestad är plockade av Bröderna Klemming som är Sveriges enda licensierade ostrondykare. Att smaka dessa färska, salta hemligheter är som en hälsosam kyss från havet. Tillsammans med rätt tillbehör och utvalda sorters Champagne blir denna västkustupplevelse i sin enkelhet en riktigt lyxig surprise.

Let Go! – by the Sea!

Att släppa taget om agendan, skapa rörelse och andas den unika havsmiljön är en ofta underskattad aktivitet. Samtidigt det som kanske kräver mest mod och medvetenhet. Mod och medvetenhet kring vad som är mest effektivt och genererar mest mervärde. En promenad längs strandkanten eller på en bohuslänska klipporna mår alla bra av! Det frigör energi, inbjuder till samtal och stimulerar utbyte av både tankar och erfarenheter på det allra enklaste och mest naturliga sättet. Och så är det skönt! Ibland kryddar vi det med det lilla extra – levande ljus, dofter, smak och aktivitet. Ofta är det överflödigt – vi har ju världens vackraste skärgård utanför dörren! TanumStrand – by the sea!