Sommarfest - By The Sea

En glad sommarfest vid havet med grillfest på klipporna eller skaldjursfrossa på en fiskebåt. Detta kan bli årets viktigaste  motivationshöjare. Ett perfekt tillfälle att samla gänget för en riktig boost med sommarkänsla.

På TanumStrand finns en stor kongresshall med scen, perfekt för event och underhållning. Vi har moderatorer, intressanta föredragshållare och bra artister i vårt nätverk. Och gillar ni lekfulla aktiviteter så finns en uppsjö av förslag i vårt aktivitetsutbud. Vi tar hand om hela kalaset – så slappna av och fokusera på det du behöver tid till.

 

 

I paketet ingår
  • Havsnära logi och frukostbuffé
  • För- och eftermiddagskaffe med kaffebröd
  • Lunchbuffé inkl måltidsdryck, dessert och kaffe
  • Konferensmeny, trerätters inkl kaffe
  • Konferenslokal
  • Fri parkering

Ni kan fritt använda badanläggning, bastu och gym. SPAentré kan bokas till.

offertförfrågan
Teambuilding

Lekar som aktiverar, inspirerar och ger energi. Ett har de gemensamt – de bygger positiva medarbetare. Utmanande träningsbanor,  fartfyllda poängjakter, bumberboll och roliga quiz för avspända stunder tillsammans.  On the Go med TanumStrands aktivitetsteam!

Båttur

TanumStrand ligger vid havet och har en egen turbåtsbrygga. Vi samarbetar med skeppare, kajakcenter och fiskare från trakten och kan på så sätt erbjuda en mängd olika båttårer. Att besöka Väderöarna med ribbåten är en riktig boost för alla fartälskare. Vi värmer oss med Romprovning i lobbybaren när vi kommer tillbaka till hotellet.

Årets första dopp

TanumStrand ligger vid strandkanten och med lite tur kan det bli läge för årets första dopp. Och skulle vindarna vara kalla väntar magiska varma pooler på SPA Horisont. Skön avkoppling efter en dag med teamwork.