Sommarfest - By the Sea

En glad sommarfest vid havet med skaldjursfest på klipporna eller räkfrossa på en fiskebåt. Detta kan bli årets viktigaste  motivationshöjare. Ett perfekt tillfälle att samla gänget för en riktig boost med sommarkänsla.

Att förlägga en sommarfest till TanumStrand erbjuder möjligheter som du inte kan hitta någon annanstans. Hotellet är omgivet av klippor och hav  och du är mitt i Bohusläns vackraste skärgård.

I paketet ingår
  • Frukost
  • Förmiddagskaffe
  • Lunch
  • Eftermiddagskaffe
  • Trerätters middag
  • Havsnära boende i stuga eller på hotell
  • Fri parkering
  • Fri entré till SPA (gäller mån – tors)

Ni kan fritt använda badanläggning, bastu och gym. SPAentré kan bokas till i receptionen, mån – tors utan kostnad.

offertförfrågan
Skaldjursfest på klipporna

Med en genuin fisketrålare gör vi en båttur i den närliggande skärgården. Vi samarbetar med lokala skeppare som har mycket att berätta om livet i skärgården. Skaldjursmiddagen avnjuter ni i solnedgång på en av Bohusläns granitklippor eller på båten under båtturen.

Kräftkok på bryggan

Skaldjuren i Bohuslän håller allra högsta kvalitet och i fiskesamhällena på västkusten vet man vilken tid på året de smakar bäst och hur man tillagar dem för att de ska bli lagom fasta och salta. Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med provsmakning runt grytan.

Uteserveringen Dockside

På TanumStrand har du hela sommaren och hela Bohuslän på en och samma plats. På Dockside, uteserveringen som ligger på bryggan finns möjlighet att avnjuta goda menyer, sprudlande sommardrycker och livemusik. Vi bokar gärna in underhållning för kvällen, i vårt nätverk finns artister som erbjuder allt från sköna covers till sommarchill loungemusik.

Unika möjligheter

TanumStrand har ett helt unikt läge i havsbandet i norra Bohuslän, mitt i en skärgård som Evert Taube benämnde som världens vackraste. Förlägg fikapausen till bergplatån och avnjut middagen på klipporna – och vi garanterar – det kommer att bli en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt och sommartid också perfekta också för havsbad. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanums hällristningar,  en av Bohusläns stoltheter. Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni vackra Fjällbacka, väl värt ett besök.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: konferens@tanumstrand.se