Skärgårdskonferens

På TanumStrand har vi arbetsmöten och måltider till havsutsikt och samtal vid strandkanten. Att vara omgiven av hav och skärgård är en del av upplevelsen. Miljön är genuint bohuslänsk med sjöbodar och salta havsvindar in på knuten och från era hotellrum bjuds en vidunderlig utsikt över skärgården. Ett möte på TanumStrand är ett möte med havet.

 

I paketet ingår
  • Hotellogi i dubbelrum och frukost
  • För- och eftermiddagskaffe med kaffebröd
  • Lunch inkl måltidsdryck, dessert och kaffe
  • Konferensmeny, trerätters inkl kaffe
  • Konferenslokal
  • Fri parkering
  • Fri entré till SPA (gäller mån – tors)

Ni kan fritt använda badanläggning, bastu och gym. SPAentré utan kostnad mån – tors, boka i receptionen.
Skaldjursbuffé och aktiviteter kan bokas till innan ankomst utifrån önskemål.

Offertförfrågan

 

Hummerfiske och Skaldjursmiddag på klipporna

Följ med ut på havet. Med  genuina fisketrålare finns det möjlighet att uppleva skärgården runt Grebbestad. Lokala skeppare guidar och berättar om livet till sjöss, nu och då. Tillsammans med proffs kan man dörja makrill och dra hummertinor när säsongen är inne.

Och vill ni bara njuta av havets salta vindar rekommenderar vi en stor härlig skaldjursmiddag på en av Bohusläns granitklippor – en oförglömlig upplevelse!

 

Ostronskola och ett glas Champagne

I Grebbestad har Ostronakademien sitt säte och experter från akademin har mycket att lära ut om ”Ostrea Edulis ”. Ostronen som serveras I Restaurang  Latitud är från ostronbankar utanför Grebbestad, de flesta handplockade av  Bröderna Klemming Dykhjälp.

Ta chansen och lär er mer om denna sinnliga, salta västkustdelikatess, en matupplevelse som tillsammans med ett glas champagne blir till en lyxig surprise. Ostronskola finns som tillval till konferens på TanumStrand.

 

TanumStrand skaldjursbuffé

Med fiskehamn i Grebbestad och havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror. I TanumStrands kök är kreativiteten på topp och i Restaurang Latitud 58° serveras menyer tillagade av råvaror från nordliga breddgrader.

Avrunda  mötesdagen med TanumStrands skaldjursbuffé; ett dignande bord med kräftor, räkor, krabbor, musslor och mycket annat gott.