Kickoff - By The Sea

Salta vindar och hisnande höjder som ger nya infallsvinklar. Glada upptåg, färgstarka menyer och helt nya idéer. Kick Off på TanumStrand överraskar, inspirerar och boostar er med kreativ energi.

Vill ni ha hjälp med underhållning, träning eller teambuilding har vi spännande förslag att erbjuda och vi syr gärna ihop ett helt koncept med kreativa menyer och fartfyllda upplevelser. Och för er som vill balansera en aktiv dag med välgörande avkoppling finns SPA Horisont att tillgå.

Med ett tjugotal olika konferensrum, kongresshall och sjöbodar har vi kapacitet att formge en kickoff för både stor och liten grupp!

 

I paketet ingår
  • Hotellogi i dubbelrum och frukostbuffé
  • För- och eftermiddagskaffe med kaffebröd
  • Lunchbuffé inkl måltidsdryck, dessert och kaffe
  • Konferensmeny, trerätters inkl kaffe
  • Konferenslokal
  • Fri parkering

Ni kan fritt använda badanläggning, bastu och gym. SPAentré kan bokas till.

offertförfrågan
Dryckesprovning

Smaka, dofta och inspireras. Vår sommelier finns på plats och tar er med på en spännande resa i dryckesvärlden. Vad sägs om en kombinationsprovning med skaldjur? Räkor, hummer, kräfta och krabba.  Hur kombinerar man dem med dryck på bästa sätt?

Färgstarka menyer

Med fiskehamn i Grebbestad och havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror. I TanumStrands kök är kreativiteten på topp och i Restaurang Latitud 58° serveras menyer tillagade av råvaror från nordliga breddgrader.

Inled kvällen med ostronskola och ett glas bubbel eller låt oss duka upp för skaldjursfest i sjöboden med salta godsaker från havets skafferi.

Kul, svettigt och ett gott skratt!

Att skratta och ha kul tillsammans, och göra något annorlunda, lekfullt ihop, kan vara höjdpunkten på en Kickoff.  En av nykomlingarna på vår aktivitetsmeny är Archery Battle, en blandning av paintball, bågskytte och dodgeball, succén från USA som nu nått Sverige.
Hejdlösa hinderbanor, fartfyllda poängjakter, bumberboll, megaquiz och mycket annat finns också på menyn för teambuilding. Välj och vraka! Ett har de gemensamt – de bygger positiva medarbetare.