Jul på TanumStrand

med skärgårdsmys vid strandkanten

Följ med på en resa till Skagerraks strandkant. Andas den krispigt, klara skärgårdsluften, utmana hettan i bastun. Och kanske får vi fresta med ett friskt havsdopp innan den heta glöggen serveras. Vi börjar med det kalla och salta, och avslutar med det heta och söta.

Jul på TanumStrand firas torsdagar, fredagar och lördagar 22 november – 14 december och kommer bjuda på  bla mys vid sjöboden och kräftkok på bryggan. 

Julmaten serveras som trevlig sharing i Restaurang Latitud 58°, vinterns krispiga smaker och havets oemotståndliga salta delikatesser i julig inramning. Och naturligtvis bjuder kvällen även på musikaliska överraskningar.

För den som stannar över natt
Börja dagen med mysig julyoga lördag & söndag innan frukost
kl 9 – 12 FörmiddagsSPA
kl 12 – 14 Lunchbuffé

Om ni kommer som grupp finns möjlighet att boka till en aktivitet reserverat för er, vad sägs om Ölprovning med Grebbestads bryggeri, en båttur i skärgården eller en härlig avkoppling på SPA Horisont?

offertförfrågan
Kräftkok på bryggan

Prova ett par rykande färska nykokta kräftor tillsammans med ett glas bubbel. Kanske kan du få årets bästa tips på hur du kokar havskräftor.  Låt dig väl smaka.

 

 Skärgårdsmys på Udden

I sjöboden inleder vi kvällen med rykande het glögg ur grytan. Här har du också möjlighet att smaka av julens ölsorter och västkustens bästa ostron. 

Bastubad med havsdopp

Få upp ångan inför kvällen med en boost som du sent ska glömma. På träbryggan inte många steg från badstegen och det friska salta havet har vi byggt en mysig, rykande het liten bastu. Lagom till Advent och julbordstider står den klar att invigas av dig.  Välkommen in i värmen!

Kan bokas för grupp max 12 pers/tillfälle