Teambuilding

Lekar och övningar som aktiverar, inspirerar och ger energi. Ett har de gemensamt – de bygger positiva medarbetare och ett starkare team. Roliga hinderbanor, fartfyllda poängjakter, Archery Battle, och teambuildande träning på klipporna. Allt och mycket mer finns i vår aktivitetsmeny. On the Go med TanumStrands aktivitetsteam.

Teambuildning på klipporna

Träning ska vara vara roligt och vackert. Med övningar som utmanar och stärker oss både fysikt och mentalt är detta en energiboost som överträffar det mesta. Vi har erfarna instruktörer på plats som leder er grupp genom stärkande pass på magiska platser i havsbandet!

Antal deltagare: 5 – 200 st.
Rek. Tidsåtgång : Ca 1,5 tim
Tid: Året om

Mission By The Sea

En spännande och rolig lagaktivitet där man med hjälp av surfplattor navigerar sig till olika frågor och uppgifter runt omkring TanumStrand. Denna aktivitet går att skräddarsy utefter gruppens behov. Antingen som en utmanande träningsbana, eller bara en fartfylld poängjakt. Skumpa till vinnande laget!

Antal deltagare: 10 – 200 st.
Rek. Tidsåtgång : Cirka 1,5
Tid: Året om

Rörliga roliga lekar

Samarbetsövningar som har till syfte att lyssna in varandra, utmanna våra trygghetszoner och bli bättre på att samverka! VI använder oss av enkla redskap men utnyttjar framförallt kroppens egna resurser. Övningarna leds av proffsiga instruktörer. Roligt och lekfullt!

 

Slaget om skatten

Samarbetsförmåga, lagkänsla och vinnarskalle är oerhört viktigt då varje vunnen gren ger laget fördel i sluttävlingen för att hitta skatten. Det gäller att ha känsla för hur laget ska förvalta pengar på rätt sak vilket inte är så självklart. Med karta eller GPS och vunna ledtrådar ska lagen göra upp om kampen på skatten.

Race of Champions

Här delas ni upp i mindre grupper och alla får i uppdrag att bygga en lådbil (Olabil). Alla grupper får material och verktyg till sin hjälp. Här tränar man på samarbete och innovativ förmåga. När lådbilen är byggd är det lagtävling som gäller. Goda resultat i första delen ger fördelar i racet. En mycket uppskattat och rolig aktivitet. Vi firar med skumpa vid målgången.

Antal deltagare: 12-250 personer
Tidsåtgång: 1,5-2,5 timmar beroende på gruppens storlek
Tid: Året om (snöfritt).

Archery Battle

Ibland behöver vi ge gänget en riktig adrenalinkick, då kan Archery Battle vara den ultimata upplevelsen. Archery Battle är en blandning av paintball, bågskytte och dodgeball, där ni på ett lekfullt sätt prickar varandra med pilbåge. Släpp loss energierna och ge er hän!