Kvällsaktiviteter

På TanumStrand finns en stor kongresshall med scen, perfekt för event och underhållning. Vi har bra artister i vårt nätverk och kan även erbjuda ett Megaquiz eller en frågesport framåt kvällen. Tanumstrands aktivitetsteam tar hand om hela kalaset – så slappna av och fokusera på det du behöver tid till.

Musikquiz

Låtar, artister och grupper, har du koll på din musikhistoria? Alla har vi minnen från olika tider och jobbar ni bra tillsammans kan ni bli det vinnande laget. En kul och lekfull stund i lobbybaren innan middagen.

Half time TanumStrand

Lagom i halvtid när konferensen tagit form och alla är varma i kläderna är bästa tid för ett lekfullt avbrott. I lobbymiljö umgås vi över något att dricka och utmanar varandra i en lekfull tävling ledd av TanumStrands aktivitetsteam. En surprise som bjuder in till skratt innan middagen!

Lounge Club i Lobbybaren

Ett bra och aktivt möte avslutas bäst med en mysig stund i soffan vid elden till levande musik. I lobbybaren finns möjlighet att njuta av skön och soft underhållning. För den större gruppen arrangerar vi gärna underhållning på Skagerraks stora scen.

 

Utomhus på Dockside

Ljusa sommarkvällar rekommenderar vi ett arrangemang på Docksides utomhusscen. Med närhet till bar och restaurang kan detta bli en oförglömlig helkväll vid havet.

Nattduellen

Ett välkänt reaktionsspel från TV där ni utmanar varandra två och två. Efter en slumpartad tid slocknar en av stavarna och den som först tar den slocknade staven vinner. Efter spelets slut, visas reaktionstiden på en display för båda spelarna. Kul och stämningsfullt att göra tillsammans lagvis, TanumStrands aktivitetsteam finns på plats!