Hälsa & SPA

På TanumStrand erbjuder vi möjligheter för ett gladare, friskare och mer energirikt möte. Vi vet att små insatser av träning och välbefinnande avkoppling kan göra stora skillnader och erbjuder därför ett konferensinnehåll med hälsosam omtanke och med massor av frisk havsluft.

MorgonSPA

Starta upp dagen i lugn atmosfär på SPA Horisont – en plats för både viktiga samtal och en möjlighet att samla eget fokus inför dagen. Under morgontimmarna kan vi reservera SPA Horisont unikt för er grupp.
Boka till för några eller alla mötesdeltagare.

Välkommen till SPA Horisont kl 7 – 9

SPA Horisont

SPA Horisont, 50 meter över havet på hotellets övre plan, bjuder på en hänförande utsikt över Fjällbacka skärgård. Skagerraks skiftningar är en del av upplevelsen. Här finns Jacuzzi utomhus på balkongen, sittpool med magisk utsikt, varma hällar, ljusrum, ång- och torrbastu, fotbad, 10-meters ljum bassäng och liten trevlig buffé med frukt och te.

SPAritual

Med hjälp av instruktioner och ett Kit med utvalda produkter genomför du ritualen i din egen takt. Vi har flera olika ritualer att välja på som t.ex. Fina fötter, Fire & Ice dusch och Ansikte. Ta den tid du behöver till varje station, detta är din stund på dagen.

 

Bastubad och havsdopp

Vad sägs om ett mysigt bastubad innan havsdoppet? Bastun ligger längst ut på bryggan ett stenkast från badstegen.  En garanterad boost för både blodcirkulation och tankeövningar.

 

Träning  på magiska platser

Hos oss finns möjlighet att träna på platser som man normalt inte tar sig till. Nära hotellet ligger bla naturreservatet Tjurpannan med röda granitklippor dit vi åker för utomhusträning på klipporna. En teambuildande upplevelse utöver det vanliga!

 

Det ska vara roligt att träna

På TanumStrand har vi egna träningsinstruktörer på plats. Med insikt om att att alla människor har potential att utvecklas fysiskt erbjuder vi träning på den nivå som passar er grupp. Välj mellan Soft Motion, Tabata, Cross Challenge och cirkelträning. Vi lägger fokus på glädje och energi för att orka mer!

Yoga och meditation

Under ett yogapass får du genom övningar i avslappning, fokusering och kroppskontroll möjlighet att stärka kropp och sinne. Ett effektfullt sätt att på kort tid höja energinivåerna och hitta ett större fokus. En kärnfull konferensaktivitet som vägleds av erfaren yogainstruktör.

Pausaktivitet

Korta aktiviteter som går att schemalägga under arbetsdagen. SPAterapeut och träningsinstruktör vägleder i övningar som stärker er både fysiskt och mentalt. Ett perfekt inslag för att energin ska räcka längre under konferensen.

Let Go – by the Sea

En promenad längs strandkanten mår alla bra av. Det frigör energi, inbjuder till samtal och stimulerar utbyte av både tankar och erfarenheter på det allra enklaste och mest naturliga sättet. Och så är det skönt! Ibland kryddar vi det med det lilla extra – levande ljus, dofter, smak och aktivitet. Ofta är det överflödigt – vi har ju världens vackraste skärgård utanför dörren!

 

Stora träningsevent

På TanumStrand finns stora ytor som lämpar sig mycket väl för olika sportevenemang både inom och utomhus. Eventhallen med 1.500 kvm, flexibel yta står till förfogande, liksom två välutrustade gym och gräsplan utomhus. Två gånger om året anordnas BoostCamp TanumStrand och YogaFusion TanumStrand och löpande används eventhallen som ActionZone.

Egen PT

Att gå till en PT för första gången kan vara startskottet till ett långsiktigt mer aktivt liv. Oavsett om du vill ha puff att komma i form eller ta din träning till nya nivåer så har vi resurser på plats. Här finns personliga tränare med gedigen utbildning. Vi jobbar både med hela arbetsgrupper och individuell coaching.