Injektionsbehandlingar

Jasmine Törnros, legitimerad sjuksköterska finns på SPA Horisont efter överenskommelse och bokningar. Jasmine är även certifierad filler och botoxbehandlare.

Jasmine är noggrann, lyhörd och lugn. Hon har ett brinnande intresse för skönhet och välmående och att få arbeta med människor. Hon strävar ständigt till att bli bättre och utvecklas genom att hålla sig uppdaterad med kurser, utbildningar och föreläsningar. Som injektionsbehandlare ser hon alltid varje individ som unik och har målet och fokus att framhäva dina egna drag så att de förhöjs.

Du som bokar ansiktsbehandling har rabatterad entré till SPA Horisont. Det innebär att du utöver din behandling kan njuta av hela SPA med bastu, pooler och relaxytor för 150 SEK, innan och/eller efter din behandling.

BOTOX®

Botox är den enda behandling som tillfälligt tar bort rynkor i ansiktet. Det är en väl beprövad behandling med mycket få biverkningar.

Vad är det?
Förädlat från bakterien Clostridium botulinum får man botulinum toxin (Botox) som finns i liten mängd färdig lösning. Botox är ett fascinerande läkemedel som blockerar signalsubstansen som verkar mellan nerv till muskel.

Pris
1 område: 2100kr
2 områden: 2900kr
3 områden: 3900kr

Boka
Fillers

Vad är fillers?
Fillers består av hyaluronsyra (HA=Hyaluronic Acid) och en liten mängd av lokalbedövningsmedel (Lidokain). HA är sockerkedjor som finns naturligt i huden där det håller kvar fuktighet och fyllighet. Lidokain gör injektionen mer behaglig. Hyaluronsyra ger alltså huden volym och återskapar.

Pris
1 ml 3400kr

Boka

 

PROFHILO

Vad är PROFHILO?
PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.
Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

Pris
1:a behandlingen 3900kr
2:a behandlingen 3500kr
3:e behandlingen 3000kr

Boka