Information till dig som bor i stuga

Vid ankomst

Om du upptäcker att något är trasigt, saknas eller vill framföra andra synpunkter kontakta receptionen omgående eller senast 11.00 dagen efter ankomstdagen. Om stugan mot all förmodan skulle ha brister i städningen, städa inte själva utan ta kontakt med receptionen så hjälper vi er.

Trivsel

Nattro råder mellan 23.00 – 07.00, och vi ber dig visa hänsyn och respekt för andra gäster gällande volym musik, prat med höga röster och annat som kan verka störande.

Möbler & utrustning

Du som stuggäst ansvarar för att bruka stugan och dess utrustning med sunt förnuft och om skada/skador skulle uppstå p.g.a. vårdslöshet blir du/ni ersättningsskyldiga för kostnaden för återställningen. Skulle glas eller porslin gå sönder betalas dessa i samband med utcheckning. Det är inte tillåtet att bo fler personer i stugan än det antal stugan är avsedd för. Vid bokning av en 4-bäddsstuga är det tillåtet att max 4 personer bor i stugan.

Husdjur

Det är inte tillåtet att ha husdjur i de stugor som inte är specifikt avsedda för just husdjur.

Grillning

Grillning är inte tillåtet i stugbyn utan görs enbart på avsedda grillplatser.

Rökning förbjuden

Rökning är förbjuden i alla stugor, och överträdelse beivras.

Alkoholtillstånd

Egen medhavd alkoholhaltig dryck får ej tas med till hotellets allmänna ytor eller evenemang.

 

Vid avresa

Utcheckning för stugor är Innan ni checkar ut från stugan är det ert ansvar att ta hand om eventuell disk (inkl. tömma diskmaskinen) och slänga sopor vid sopstationen. Var rädd om miljön och släng alltid all typ av skräp i avsedda behållare.
Kom ihåg att gå ett sista varv innan hemresa och kolla av så ni inte har glömt kvar något.