Laddar Evenemang
Alla Evenemang

Yoga och meditationshelg med YOGAHEART 15-16/10-2022

Datum 15 okt - 16 okt
Tid 10:00 - 13:00
Plats

Välkommen till en skön helg med fokus på ny energi genom utforskande av stillhet och mjuka energiflöden, via yoga, spa och meditation. Vi bor på Tanumstrand, som är en av Bohusläns största hotellanläggningar, beläget i underbar natur, precis intill havet. Den bohuslänska miljön är som skapad för yoga- meditation- njutning- och SPA-upplevelser.

Vi erbjuder ett välfyllt program med fokus på välmående, återhämtande energi, lugna yoga-klasser, meditation, tid för spa & välgörande behandlingar. Du behöver inte vara van vid yoga och meditation för att delta i programmet. Alla oavsett ålder och yogavana välkomnas. Måltiderna som ingår i paket-bokningen utlovas vara av högsta kvalitet och är himmelriket för smaklökarna. Så ge dig själv en otroligt skön helg och ta hand om dig själv Det går alldeles utmärkt att boka vistelsen tillsammans med valfritt sällskap och ni skräddarsyr erat eget program utifrån era önskemål. Det erbjuds gemenskap vid middagen, men det går även att boka enskilt bord för eget sällskap.

 

Önskar du endast boka yoga och meditation kostar ett dagspass 950kr, eller båda dagarna 1600kr alt enstaka klass 320kr som bokas via info@ulrikafriberg.se

Väljer du att komma redan fredag så ingår skaldjursbuffé på fredagen

Dessutom ingår entré till bad Stora Blå

Boka gärna till en tid i Spa Horisont

Priset som kommer upp är för det antalpersoner du har fyllt i.

 

Boka här

 

 

Program

15 okt – 2022

· kl 10.00-11.15 Still Flow, mjuka sköna flöden som välkomnar och sätter intention för vistelsen. Vi rör oss mjukt ihop med närvarande andetag.

· kl 11.15-11.45 Välkommen!

Information om vistelsens upplägg och innehåll.

· Lunch ca 12.00-13.30

· Tid för SPA Horisont, behandlingar, promenad, stillhet, att-bara-vara Du bokar ev spa och behandlingar själv.

· kl 16-17.20 Yin yoga som skonsamt väcker kropp, själ och sinne. Yinyoga är en lugn stilla form av yoga, där vi fokuserar på olika stela områden i kroppen. Du guidas till att stretcha olika områden i kroppen och slappnar av och får en stund för dig själv. Gör dig mjuk och mer smidig i både kropp och mind.

· Kl 17.30-18.00 Yoga Nidra. Yoga Nidra är en liggande guidad meditation, även kallad yogisk sömn. Medan du ligger ned bekvämt får du lyssna på vägledning som lugnar dina sinnen. 30 min yoga nidra motsvarar flera timmars djupsömn i energi och efteråt upplever de flesta en helt ny vakenhet och närvaro.

· Middag ca kl 19.00

Sov så jättegott

 

16 okt – 2022

· Kl 7.30-8.00 Morgonmeditation & pranayama. Vi startar dagen mjukt genom sittande eller liggande guidad meditation, genom våra chakran. Vi välkomnar även ett flöde av närvarande fokuserade andningsövningar som vi kallar pranayama. Du behöver ingen vana för att delta.

· kl 8.00 – 9.00 Still Flow, som skonsamt väcker kropp, själ och sinne. Vi rör oss mjukt och långsamt ihop med närvarande sköna andetag.

· Frukost

· Tid för SPA Horisont, vila, behandlingar, promenad, stillhet, att-bara-vara

· kl 11.00 – 12.25 Yin yoga, inleds med mjukt flöde, chi-flow & därefter terapeutisk yin i stillhet. En stilla mjuk yogaform, där vi låter kroppens stelare delar skonsamt stretchas.

· Kl 12.30-13.00 Yoga Nidra. Yoga Nidra, liggande guidad meditation, även kallad yogisk sömn för ny energi och vakenhet.

Tack & Välkommen Åter

· (Valfri lunch) & tid för SPA Horisont och behandlingar.

Yogalärare & arrangör: Ulrika Friberg med mångårig erfarenhet av yoga, meditation & kvinnohälsa www.ulrikafriberg.se

Det finns yogamattor för utlåning, men det kan vara skönt att ha en egen. Det kommer finnas begränsat antal mattor till försäljning på plats. Ha gärna varma gosiga kläder & värmande sockar, en eller ett par filtar (filt finns även att låna). Ögonpåse är ljuvligt och finns att köpa för 199kr. Har du bolster, yogablock & yogaband kan du ta med dig det, men du klarar dig fint utan. Vill du beställa material som finns på plats när du kommer, mejla på info@ulrikafriberg.se

 

Evenemang ingår i kategorier: