Laddar Evenemang
Alla Evenemang

Vinterpaddling med guide

Datum 30 jan
Tid 10:00 - 14:00

Kom och utforska den annars så hektiska och välbesökta västkusten här i Bohuslän när sommarfåglar och sommargäster styrt kosan söderut. Nu har du möjlighet att se samma fantastiska miljö med nya ögon och ur ett nytt perspektiv. Det är färre båtar ute och därmed är det lättare att komma nära djuren och naturen.

Vi möts upp vid Skärgårdsidyllens kajakcenter i Grönemad, Grebbestad där vi har en kort genomgång innan vi tar på oss och bär ner kajaker och utrustning. Det är en fördel om du har viss paddelvana på dessa turer. Men oavsett nivå så erbjuder vi torrdräkter och erfarna guider som ser till att det blir en trygg och säker upplevelse.

Efter att vi paddlat en stund gör vi ett strandhugg och får tid att utforska och uppleva skärgården i sin enkelhet. Dessutom bjuder vi på något varmt innan vi beger oss vidare och senare tillbaka till kajakcentret.

Pris

Det finns två prisalternativ, med fika eller med en lättare lunch i bohuslänsk stil. Vi hämtar inspiration från årstid och prioriterar lokala leverantörer och ekologiska produkter.

Måndag – Fredag
1250kr/person inkl. guide, fullt utrustad kajak, torrdräkt och traditionell fika
1650kr/person inkl. guide, fullt utrustad kajak, torrdräkt och picknick samt fika

Lördag – Söndag
1350kr/person ink. guide, fullt utrustad kajak, torrdräkt och traditionell fika
1750kr/person ink. guide, fullt utrustad kajak, torrdräkt och picknick samt fika

Bokning

Kajakturen bokar du direkt på Skärgårdsidyllens hemsida och boende bokar du enkelt och smidigt här på boka-fliken på tanumstrand.se. Välj mellan flera olika typer av hotellrum eller stugor.

Övrig info

Turen tar ca 3 timmar. Ta med varma kläder, mössa, vantar och ombyte. Vi rekommenderar att du tar bil mellan hotellet och kajakcentret i Grönemad, Grebbestad där den guidade turen utgår ifrån. Här kan du som vill läsa mer om just vinterpaddling.

Evenemang ingår i kategorier:
Personer paddlar kajak på vintern i norra Bohuslän tillsammans med en professionell guide från Skärgårdsidyllen Deltagare paddlar kajak på vintern tillsammans med guide i Bohuslän på västkusten i Sverige En säl kikar upp från vattnet under en vinterpaddling med kajaker på Västkusten i Sverige