Laddar Evenemang
Alla Evenemang

Midsommarhelgen på TanumStrand

Datum 25 jun - 26 jun
Tid 08:00 - 17:00

Midsommarafton

På Midsommarafton bjuder vi alla som besöker oss denna dag på jordgubbstårta, och såklart ett klassiskt Midsommarfirande med allt vad det innebär.

Kransbindning & Midsommarfirande

13.30 binder vi midsommarkransar tillsammans och firar Midsommar på traditionellt vis.

Dans rund Midsommarstången

Mellan 15.00 – 16.00 dansar vi givetvis runt stången tillsammans stora som små.

Krabbfiske för de små

Kl. 10.00 på Midsommarafton är barnklubben Sea Club igång med krabbfiskeäventyr på klipporna. Alla barn som vill vara med är välkomna att vara med och upptäcka havets små krabb-ater.

Tårtkalas

Kl. 16.00 bjuder vi er alla på gratis sommartårta. Niclas har bakat dag och natt och tårtorna är somrigare än någonsin.

 

Midsommardagen

Midsommardagen är en stor dag här i Grebbestad. I alla år har det varit startskottet på sommarens härliga livespelningar med helt magisk stämning, och så även i år.

Livemusik på Beach Cluben

På Midsommardagen välkomnar vi till magisk sommarstämning på Beach Cluben. Endast förbokade bordsbiljetter & magisk mat och dryck i somrig stämning.

Läs mer

 

SPA Horisont

SPA har öppet under Midsommarhelgen. Läs öppettider och förboka SPA-entré här.

 

 

Hos oss är du trygg! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer noga. All personal ombes stanna hemma vid minsta symptom och vi har utökat våra redan grundliga rutiner kring städ, hygien och servering för att du som gäst ska kunna ta det lugnt hos oss utan att behöva oroa dig. 

Evenemang ingår i kategorier:
Midsommarfirande i Bohuslän på Västkusten Familj firar Midsommar på TanumStrand vid havet nära Grebbestad och Fjällbacka Midsommarfirande i Bohuslän på Västkusten Jordgubbstårta till dessert på Midsommarafton på Tanumstrand nära Grebbestad och Fjällbacka