Per Gessle på TanumStrand 21/7

fredag 21 Jul

18:00

TanumStrand

TanumStrand kan äntligen presentera en stor nyhet för sommaren 2017. Vi är otroligt stolta över att vi får besök av en av Sveriges genom tiderna största artister, Per Gessle.

På sin stora sommarturné under namnet ”En vacker kväll”, stannar han till på TanumStrand den 21 juli. Biljetterna till denna efterlängtade turné – som kommer bjuda på låtar från hela Pers otroliga karriär – släpps på torsdag den 24 november kl 9.00. Mer info på www.livenation.se

 

På sin turné tar Per med sig syskonduon Strandels, som spås bli en av Sveriges nästa stora musikexporter. Syskonen Tova och Sixten Strandell har spelat tillsammans så länge de kan minnas, något som hörs i deras oemotståndliga sångharmonier. Efter att ha landat ett skivkontrakt med TEN Music Group (Zara Larsson, Erik Hassle) släppte duon under hösten sin debut-EP Chance of Rain. EP:n fick strålande kritik och gick redan första dagen upp som etta på svenska iTunes-listan. Detta är bara början, var så säkra.

 

Självklart kan man boka boende och måltider på tanumstrand. Detta görs enklast via telefon eller mejl på länken nedanför. Vi förväntar oss ett otroligt högt tryck till denna konsert, så vi ber om tålamod vid kö på vår bokningsavdelning och självklart är det först till kvarn som gäller.

Maila och förboka rum och måltider: bokning@tanumstrand.se
Boka rum Boka biljett

Plats

TanumStrand

TanumStrand, Grebbestad, Sverige

Vägbeskrivning
Stor karta