Stugor vid strandkanten

På TanumStrand finns ett stort antal friliggande stugor på bekvämt gångavstånd till restaurang och badanläggning. Alla med egen uteplats, kök för självhushåll samt dusch, toalett och TV. Våra stugbyar består av 99 stugor, med totalt 450 bäddar och finns i 3 olika varianter. Vi har 4 bädds- och 6 bäddsstugor (max 4 vuxna+2 barn). Stugorna är belägna i södra och norra byn.

Stuggäster har rabatt på entré till Stora & Lilla Blå. Den som bokat någon av våra upplevelsepaket vår, höst och vinter har fri entré till badet.

Under midsommarhelgen och 6-7 juli har vi åldersgräns 25 år för att hyra stuga.

4-bäddsstugor

4-bäddsstugorna finns i 2 olika varianter. En med öppen planlösning och en med separat sovrum. 4-bäddsstugorna ligger i norra byn.

4-bäddsstuga 24 m2 – öppen planlösning
Fristående stuga i 1 plan med öppen planlösning.
· 1 dubbelsäng och 2 överslafar eller
· 2 våningssängar
Vissa avvikelser kan förekomma.
Badrum med dusch och WC, komplett utrustad köksdel med diskmaskin, TV och veranda. Matplatsen består av soffa och soffbord.

4-bäddsstuga 25 m2 – separat sovrum
Fristående stuga i 1 plan. Separat sovrum med 2 våningssängar. Badrum med dusch och WC, komplett utrustat kök, TV och veranda. Matplatsen består av soffa och soffbord. Stugor med ramp finns.

 

 Sök ledig stuga
4+2-bäddsstugor

TanumStrands 6-bäddsstugor (4 vuxna + 2 barn) är belägna i både södra och norra byn.

4+2-bäddsstuga 42 m2
Lägenhet i parhus i 2 plan. 2 separata sovrum på övervåningen med 2 bäddar vardera. 1 sovhytt på nedervåningen med 1 våningssäng. I stugan kan man bo max 4 vuxna och 2 barn. Badrum med dusch och WC, komplett utrustat kök med diskmaskin, TV och veranda. Matplatsen består av soffa och soffbord. Stugor med ramp finns.

 

 Sök ledig stuga

Stuga i Bohuslän

Välj ett stugpaket om du vill stanna flera nätter. Ett perfekt alternativ för familjen eller kompisgänget från vår till höst. Läs mer här om vad som ingår och vad du kan boka till om du väljer att bo i stuga på TanumStrand.