4-bäddsstuga

TanumStrands 4-bäddsstugor är 24-25 kvm stora och finns i Norra Byn. Det finns två varianter av stugor med fyra bäddar. En med öppen planlösning och en med separat sovrum. Varje stuga har eget badrum utrustat med WC och dusch. Köket är komplett utrustat med kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. I stugan finns också en matplats med soffa och köksbord samt TV. Samtliga stugor har en veranda du kan njuta av samt äta din frukost, lunch och middag på. Alla stugor är inte exakt likadana och mindre avvikelser kan förekomma. Alla stugor ligger alldeles intill vattnet, och många av dem har helt underbar havsutsikt!

Boka stuga

 

4-bäddsstuga med öppen planlösning 

Denna stugmodell är en fristående stuga med ett plan och en öppen planlösning. De fyra bäddarna är antingen fördelade i form av en dubbelsäng och två överslafar, alternativt två våningssängar.

4-bäddsstuga med separat sovrum

Denna stugmodell är också en fristående stuga med ett plan men har ett separat sovrum med två våningssängar.

En stuga med fyra bäddar belägen i norra byn på Tanumstrand i Grebbestad Ett av sovrummen med två sovplatser i en våningssäng i en av stugorna man kan hyra på TanumStrand i Grebbestad Kök och vardagsrum i en av stugorna med fyra bäddar du kan hyra på TanumStrand i Grebbestad i Västsverige