Hyr stuga vid havet i vackra Bohuslän

Packa bilen och res på stugsemester i skärgården på vackra Bohuslän på Västkusten tillsammans med familj och vänner.

På TanumStrand kan du boka mysig stuga med havsnära läge och gångavstånd till charmiga Grebbestad. Du kan välja på att boka stuga med självhushåll eller hotellstuga.

Bokar du stuga med självhushåll tar du med sängkläder, handduk och andra förbrukningsmaterial själv, samt att inga måltider ingår.

Bokar du hotellstuga så ingår sängkläder, handduk, förbrukningsvaror samt hotellfrukost. Besök i familjebadet Stora blå och tillgång till hotellets gym ingår också.

 

Under sommartid ingår inte familjebadet Stora Blå, men du som stuggäst har en rabatterad entré till Stora Blå.

Läs mer här om Stora Blå

 

Stugorna

Alla stugor ligger vackert nära havet och flertalet har en helt magisk havsutsikt! Alla stugor har egen uteplats, välutrustade kök, dusch, toalett och TV. De 99 stugorna är fördelade i  Södra Byn och Norra Byn 

och det finns 4, 5 eller 6 bäddsstugor.

Boka stuga

.

Läs mer om 4 bäddstuga

.

Läs mer om 5 bäddsstuga

.

6 bäddsstuga tanumstrand

Läs mer om 6 bäddsstuga

.

 

Tillval
  • Lakan och handdukar
  • Barnsäng
  • Husdjurtillägg 350kr – vill du boka för husdjur kontakta oss på bokning@tanumstrand.se – husdjur kan endast bokas online på vårt Brygghotell.
  • Frukost på hotellet
  • Avbokningsskydd

 

Säsong

Du kan boka stuga hela året om. Varje årstid har sina fördelar där våren är perfekt för en aktiv semester i löpspåren, sommaren för en måste-fri semester, hösten för kajakpaddling och vandring och vintern för bästa möjliga fridfullhet och ro.

 

Åldersgräns

Du måste vara 18 år för att hyra stuga och under specifikt Midsommarhelgen har vi åldersgräns på 25 år för att hyra stuga.

 

Anpassat för funktionshinder

Stuga 723 och 724 är utrustade med ramp till entrédörren där det är lätt att ta sig upp med både rullstol och rullator.

 

TanumStrand ligger beläget mellan Fjällbacka och Grebbestad i Bohuslän i Sverige. Några minuter med båt från TanumStrands gästhamn hittar du också populära Väderöarna och Tjurpannans Naturreservat.

Stuga nära havet på Västkusten Familj fikar på verandan till deras stuga som de hyrt vid havet på Västkusten i Sverige Stugsemester i Sverige Hotell Hav Grebbestad Hyra stuga nära Grebbestad och Fjällbacka i Västsverige Stuga att hyra i Bohuslän på Västkusten Flygbild över stugor man kan hyra på västkusten nära grebbestad och fjällbacka