Hyr stuga vid havet i Bohuslän

Packa bilen och res på stugsemester i skärgården på vackra Bohuslän på Västkusten tillsammans med familj och vänner. På TanumStrand kan du boka mysig stuga med havsnära läge och gångavstånd till charmiga Grebbestad och möjlighet att efter eget boka till hotellet och destinationens bekvämligheter.

På destinationen finns ett brett utbud av aktiviteter att göra under semestern, oavsett om du reser hit för att vara aktiv eller ta det lugnsamt. På hotellet hittar du restaurang Latitud 58° som serverar frukost, brunch, lunch och middagar med en magisk uteservering längs bryggan intill hotellets gästhamn. Lite längre bort på bryggan hittar du Pizzeria Udden som bakar magiska pizzor som du kan njuta av både i sjöboden, på uteserveringen eller som takeaway ute på klipporna eller i stugan. I huvudbyggnaden hittar du också vårt familjebad Stora Blå som erbjuder lekfulla bad, och SPA Horisont som i motsats bjuder på avslappnande ritualer och behandlingar i vår lyxiga SPA-avdelning. Som stuggäst har du under sommartid rabatterad entré till Stora Blå, och du som bokar någon av våra upplevelsepaket under vår, höst och vinter har fri entré till badet under paketvistelsen.

 

Stugorna

Samtliga stugor ligger med vackert havsnära läge och flertalet har en helt magisk havsutsikt. Alla stugor har en egen uteplats och är utrustade med kök, dusch, toalett och TV. Stugorna är fördelade mellan Södra Byn och Norra Byn och består av totalt 99 stugor, i form av 4-bäddsstugor och 6-bäddsstugor. För mer detaljer, läs våra stugregler.

 

Pris

Priserna varierar efter säsong och kan bokas från 1495kr/stuga och natt med självhushåll. Slutstädning ingår i priset. Observera att du alltid har bästa pris när du bokar på egen hand här på vår hemsida.

Boka stuga

 

Tillval
  • Lakan och handdukar
  • Barnsäng
  • Hundtillägg 350kr
  • Frukost på hotellet
  • Avbokningsskydd

 

Säsong

Du kan boka stuga hela året om. Varje årstid har sina fördelar där våren är perfekt för en aktiv semester i löpspåren, sommaren för en måste-fri semester, hösten för kajakpaddling och vandring och vintern för bästa möjliga fridfullhet och ro.

 

Åldersgräns

Under specifikt Midsommarhelgen och mellan 6-7 juli har vi åldersgräns på 25 år för att hyra stuga.

 

Handikappsanpassning

Det finns stugor som är utrustad med ramp till entrédörren.

 

TanumStrand ligger beläget mellan Fjällbacka och Grebbestad i Bohuslän i Sverige. Några minuter med båt från TanumStrands gästhamn hittar du också populära Väderöarna och Tjurpannans Naturreservat.

Stuga nära havet på Västkusten Familj fikar på verandan till deras stuga som de hyrt vid havet på Västkusten i Sverige Stugsemester i Sverige Hyra stuga nära Grebbestad och Fjällbacka i Västsverige Stuga att hyra i Bohuslän på Västkusten Flygbild över stugor man kan hyra på västkusten nära grebbestad och fjällbacka