Resa med hund

Låt din fyrbenta vän följa med på resan

Visst är det trevligt att ha möjlighet att resa med hund? Bo tryggt tillsammans på ett anpassat hotell i husdjursrum i vacker skärgårdsmiljö vid havet. Hos oss är din hund välkommen att checka in tillsammans med dig när du bokar någon av våra hundrum. Dessa hotellrum är precis likadana som våra övriga rum, men med den underbara skillnaden att du som hundägare kan checka in tillsammans med din fyrbenta vän.

 

Promenera  längs havet

I direkt anslutning till hotellet finns flera mysiga promenadstråk att promenera med din hund längs. Några på bryggor, klippor och ständer och andra längs stigar och ängar i skogen. Vill ni promenera in till Grebbestad tar det mellan 15-20 minuter.

 

Meddela oss vid bokningstillfället

Det är viktigt att du meddelar att du har hund med dig vid bokningstillfället så att vi placerar dig i ett rum där hundar är tillåtna. Övriga rum är förbjudet att ha med hund eller andra typer av husdjur på grund av allergier.

Kontakta oss

 

Pris & bokning

350kr per rum inkl. hundskål. Boka genom att meddela oss i samband med att du bokar paket online.

 

Är du intresserad av att veta mer om möjligheterna att upptäcka Bohuslän med hund?
Kika in på Västsveriges hemsida

Res med hund längs västkusten i sverige och bo på hotellrum med hund på Tanumstrand Vacker bild på solnedgången vid stranden och klipporna i Grebbestads skärgård Fiskarsamhället Grebbestad i Bohuslän Sommargäster på after beach på Beach Club TanumStrand i Grebbestad på Västkusten