Resa med hund

Låt din fyrbenta vän följa med på resan

Visst är det trevligt att ha möjlighet att resa med hund?

Bo tryggt tillsammans i vacker skärgårdsmiljö vid havet. Hos oss är din hund välkommen att checka in tillsammans med dig när du bokar någon av våra hotell-hundrum eller stugor. Hotellrummen och stugorna är precis likadana som våra övriga, men med den underbara skillnaden att du som hundägare kan checka in tillsammans med din fyrbenta vän. Då det är vissa hotellrum och stugor som är anpassade för detta är det viktigt att du redan i bokningsläget bokar in detta så att du får rätt boende från början.

Tyvärr kan inte din hund följa med in och chilla i vår restaurang och lobby, detta på grund av hänsyn till allergiker. Utomhus är hen alltid välkommen.

 

Promenera  längs havet

I direkt anslutning till hotellet finns flera mysiga promenadstråk att promenera med din hund längs. Några på bryggor, klippor och ständer och andra längs stigar och ängar i skogen. Vill ni promenera in till Grebbestad tar det mellan 15-20 minuter.

 

Bokning och pris:

Välj hundrum på Brygghotellet när du gör din bokning online.

Husdjursavgiften på 350:- betalar du vid ankomst.

Om inte Hundrum på Brygghotellet kommer upp som alternativ så kan ni kontakta oss så försöker vi lösa det.

Maila oss på bokning@tanumstrand.se 

Boka här

 

Är du intresserad av att veta mer om möjligheterna att upptäcka Bohuslän med hund?
Kika in på Västsveriges hemsida

Res med hund längs västkusten i sverige och bo på hotellrum med hund på Tanumstrand Vacker bild på solnedgången vid stranden och klipporna i Grebbestads skärgård Fiskarsamhället Grebbestad i Bohuslän Sommargäster på after beach på Beach Club TanumStrand i Grebbestad på Västkusten