Hotellrum som passar alla

Det finns dubbelrum både med och utan balkong, de flesta har havsutsikt. För den som vill lyxa till det lite extra, rekommenderar vi någon av våra sviter.

Hotell för familjen

För er som reser med barn finns ett flertal rumstyper att välja på, familjesvit, familjerum eller dubbelrum med väggfasta extrabäddar. Några hotellrum har också connecting door, vilket kan vara ett bra alternativ för barnfamiljen.

Hotellrummen är inte utrustade med kylskåp eller minibar.

 Sök hotellrum
Dubbelrum

Vi har ett stort antal dubbelrum att välja mellan och många har havsutsikt. Du kan boka med eller utan balkong alternativt terass. Det finns också nedfällbara extrasängar i många av rummen. Vi erbjuder även enkelrum.

Juniorsvit och Svit

För den som vill lyxa till det lite extra och ha riktigt gott om utrymme finns det tre sviter att tillgå. Våra två juniorsviter (som du ser på bilden) går att boka med balkong eller terass.

Familjerum

Du kan alltid bo med barn i våra ordinarie dubbelrum, här finns nedfällbara extrasängar som du ser på bilden. Det finns också enkla men fina familjerum där barnen har ett eget krypin.

 

Familjesvit

Vill ni ha gott om plats kan du boka familjesvit med ett eget sovrum för barnen. Sviten består av två sovrum, två badrum och ett gemensamt allrum. I allrummet finns förutom skrivhörna (som du ser på bilden) också en liten soffgrupp. Dessa sviter ligger i markplan och har terass.