Hotell vid havet

Utforska Västsveriges vackra skärgård

TanumStrand har 160 vackra hotellrum precis vid stranden av den underbara skärgården Bohuslän i Västsverige. Hotellet är öppet året runt och erbjuder många olika paket och erbjudanden för dig, vänner och familj. Det finns även möjlighet att boka rum för dig som också vill ta med din hund på semestern. Vi erbjuder även stugor att hyra för dem som föredrar dem. Vi har enkelrum, dubbelrum, sviter och familjerum som du bokar via vår egen webbplats. Alla våra rum ligger alldeles intill det vackra havet och vissa av dem har åtminstone en hisnande havsutsikt.I hotellbyggnaden hittar du också receptionen, gymmet, familjebadet Stora Blå, SPA Horisont, restauranger som erbjuder frukost, lunch och middag. På destinationen kan du välja mellan många aktiviteter och evenemang året runt.

 

Res hit med din familj

Gillar du och din familj att utforska och resa tillsammans? Då kan vi stolt presentera oss som en av de bästa familjedestinationerna i Västsverige. Vi har en fantastisk barnklubb med namnet ”Sea Club”, ett fantastiskt inomhuspoolområde i Stora Blå, stränder vid havet, parkour-park, minigolf, lekplatser, glass, våfflor, ja du förstår vår poäng. Vi har också specifika rum som är perfekta för familjer som vill bo tillsammans i samma rum under semestern. Kolla in våra familjerum, familjesviter eller rum och stugor med extrasängar på väggarna. Vissa rum har också en anslutande dörr som gör det mycket lättare när man reser många människor tillsammans.

 

Res hit med din hund eller husdjur

Det finns både hotellrum och stugor där du kan ta med dig din hund eller husdjur.

Läs mer om hundrum

Dubbelrum

Vi har många dubbelrum att välja mellan och de flesta har den fantastiska utsikten vi pratade om tidigare. Du kan också välja om du vill ha ett rum med eller utan balkong eller terrass.

 

Juniorsviter och sviter

Om du vill ha det lilla extra för din vistelse rekommenderar vi att du bokar en av våra juniorsviter eller sviter. Dessa rum har lite extra utrymme och har antingen balkong eller terrass.

 

Familjerum

Om du reser med barn har du alltid möjlighet att boka ett av våra dubbelrum med extra sängar på väggen. Meddela oss bara när du gör din bokning så gör vi det möjligt. De perfekta rummen för en familjevistelse är dock våra familjerum. Här får dina barn sitt eget utrymme, och du också… (så långt det är en möjlighet, naturligtvis). 

Familjesviter

Vill du ha ett rum ännu mer anpassat för familjen rekommenderar vi att du bokar en utav våra familjesviter. Här får barnen sitt eget sovrum och sviterna har två sovrum, två badrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet trivs du i sofforna eller använder skrivbordet. Dessa sviter har alltid en terrass. 

 

Badrum med produkter från Rituals på hotellet TanumStrand på den svenska Västkusten Hotell vid havet på Västkusten Dubbelrum på hotell på Västkusten nära Grebbestad Hotellrum med balkong och havsutsikt på västkusten i sverige Hotell Hav Grebbestad Badrock, handduk och tofflor på hotellrummet på spahotellet Tanumstrand vid havet