Agapi Boat Club

Vad är Agapi Boat Club?

Agapi Boat Club är en unik, världsledande prenumerationstjänst som ger dig tillgång till ett båtliv på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Tjänsten kombinerar det bästa av två världar, med det positiva från båtägande och det positiva från att hyra – och utan det negativa med respektive. Du ska känna dig trygg och bekväm med båtarna så som om du ägde dem, samtidigt som du skall uppleva friheten som det är med prenumerationstjänster.

Det bästa av allt är att du kan skräddarsy ett medlemskap som exakt passar din livsstil, dina behov och din budget. Aternativen är förvånansvärt flexibla. Du kan antingen skapa ditt personliga tillval, eller så kan du välja bland våra rekommenderade paket.

Agapi Boat Club har en växande flotta av premiumbåtar i storleken 6 – 12 m, alla utrustade med den senaste tekniken och anpassade för ett säkert, enkelt och spännande båtliv.

Valen av hamnar växer också. Agapi Boat Club har idag verksamhet i fyra länder och 10 hamnar. De erbjuder ett fantastiskt ekosystem med båtar, tillbehör och utbildning för att matcha medlemmars behov. Det bästa av allt är att du bestämmer själv hur mycket du ska inkludera i din prenumeration.

Hela konceptet drivs av en unik digital bokningsprogramvara som ger dig som medlem allt du behöver direkt i din smartphone.

 

Kan vem som helst bli medlem?

Både ja, och nej. Agapi Boat Club är en premium båtklubb med högpresterande och dyra båtar. Med ett övergripande nöjdhetsindex bland medlemmarna på 4,94 av 5 möjliga är de stolta över att ha en utmärkt tjänst. Men detta är verkligen baserat på ett teamarbete mellan Agapi-teamet och medlemmar. Ju mer ansvarsfulla och respektfulla medlemmar de har, desto bättre fungerar allt. För allas bästa. Av detta skäl är vårt tuffaste krav faktiskt baserat på dina värderingar, inte dina nautiska färdigheter.

Agapi välkomnar nya till båtlivet där du får en trygg start och utvecklingsmöjligheter inom Agapi Boat Club. Du börjar med de mindre båtarna och går gradvis upp till större modeller när dina färdigheter växer. Minimikrav är förarbevis där det också ordnas kurstillfällen inför onboarding som medlem.

Eftersom ambitionen är att bygga den mest respekterade båtklubben internationellt, förbehåller de sig rätten att godkänna din ansökan om medlemskap baserat på deras kärnvärden som bygger hela verksamheten kring:

Respekt och ansvar

  • För varandra – se på klubben som en familj. Jämställda medlemmar såväl som Agapi-teamet.
  • För båtarna – känna stoltheten över att äga en hel flotta.
  • För miljön – naturen och andra båtfolk som strävar efter att vara den mest respekterade båtklubben internationellt.
Hyra i vår hamn

Under sommaren 2022 kommer det finnas en båt liggandes hos oss.

Allt sker i Agapi boatclubs regi och vi är bara hamnvärd.

Ta kontakt med dem vid frågor.

Läs mer