Spa & Wellness 14 april, 2019

Varva ner med Bastuyoga och Blissful Floating

En annorlunda och lyxig upplevelse med fokus på värmens och vattnets välgörande egenskaper. Det låter väl inte så dumt, eller vad säger ni? Vi på TanumStrand har nu glädjen presentera en unik kombination av BastuYoga och Blissful Floating. Det hela börjar i bastun med vacker utsikt över hav, klippor, kobbar och skär i en värme som sänkts till behagliga 40-45 grader.
– Det är en lugn klass med rörelser som utförs sittande eller stående. Positionerna är enkla och inga förkunskaper krävs. Det här är en behaglig upplevelse för alla, berättar vår instruktör Pia Lund.
Efter cirka en timma i bastun får man glida ut på en SUP-bräda i den varma SPA-poolen Lagunen. På de flytande yogamattorna får man sedan en guidad avslappning och meditation.

Blisful Floating
Blissful Floating, släpp taget om dina tankar och kom ner i djup avslappning på en gungande bräda. Pia Lund instruerar

Släpp stressen
Under hela klassen känner man bokstavligen stressen rinna av samtidigt som man fylls på med ny energi.
– Min personliga känsla är att det efteråt skett en utrensning på flera plan. Man har svettats och även fått in en god känsla i både kropp och sinne, säger Pia och fortsätter:
– Och den här nya kombinationen är verkligen något utöver det vanliga. Det är väldigt, väldigt rofyllt. Det är lyx – i all sin enkelhet, säger Pia Lund.

Visst bli man sugen på att testa? Här kan du läsa mer om när det ges tillfällen att testa Bastuyoga tillsammans med Blissful Floating

Boka detta pass


Vill du avsluta veckan med ett SPApaket där bastuyoga och Blissful Floating ingår? Då rekommenderar vi SPA-paket med Bastuyoga.

Boka detta paket

Tareq Taylor besöker vår ostronskola

Tareq Taylor har öppnat otaliga ostron under sin mångåriga karriär som kock. Den 3:e maj gästar han vår ostronskola för att dela med sig av alla sina tips och tricks. Vi är sååå taggade och…

Skrivet: 29 apr 2019