Stugornas nya look! – ”Scandinavian Smooth”

Länge har det varit populärt att hyra stuga på TanumStrand och uppleva det absolut bästa Bohuslän har att erbjuda. De 99 stugorna har fått några år på nacken och det har blivit dags för ett ordentligt lyft!

 

Norsk Designbyrå

Den Norska designbyrån Hipas Design har utvecklat konceptet för stugornas nya look där de första 10 stugorna står redo för in-check redan till sommaren 2021. Färgpaletten är inspirerad av havet och klipporna för att göra vistelsen sömlös mellan stugan, havet och naturen.

Färgkarta tillhörande renovering av stugor på TanumStrand i Grebbestad

 

”Scandinavian Smooth” – Enkelt, elegant & smidigt!

– Konceptet är ”Scandinavian Smooth” och återspeglas i både inredningsdesign och användning – det ska vara enkelt, elegant och smidigt att hyra. Med andra ord återspeglar ”Smooth” i konceptnamnet även sättet för den praktiska användningen. Digital in- och utcheckning med nyckeln i din telefon är ett annan nyhet som väntar. Och att kunna beställa olika typer av bekvämligheter och service direkt via vår egen app sätter guldkant på just ”smooth”. Du som gäst ska ha mycket av ditt fokusutrymme kvar till att fokusera på att uppleva allt det här vackra och äventyrliga runt omkring dig på destinationen.” – Berättar Linn C Edvardsson, Marknadschef på TanumStrand

 

Inredningen

Inredningen blir ren, prydlig och ljus med rötterna i Skandinavisk Design. Naturen spelar en tydlig roll i materialval, textilier och möbler och helheten går ton i ton. Golven blir med fiskbensmönster och badrummen helt i kakel och klinker. Köken får en modern proper look med släta beige luckor och enkla stilrena handtag. Även exteriören blir ny och fräsch då stugorna bland annat målas om helt.

 

 

Stugsemester – en trend  här för att stanna?

– Under 2020 såg vi en kraftig uppgång av intresset för att hyra stuga. Även om våra kära Norska och internationella gäster inte kunde besöka oss som planerat i sviten av Covid-19 stod stugorna fullbokade med familjer och kompisgäng som hoppat på trenden med att Svemestra inom Sverige. Många utrycker sig ha upptäckt Svenska destinationer på nytt och kommer fortsätta resa mer inrikes. Både för att det finns många pärlor till platser att besöka här ”hemma”, men också av hållbarhetsskäl. Det tror vi kommer fortsätta växa en medvetenhet kring och den utvecklingen kommer vi bidra till att utveckla vidare.” – Bekräftar Linn.

 

Här kan du läsa mer om stugbyarna och boka stuga direkt online. De nya nyrenoverade stugorna släpps för bokning inom kort, håll utkik!

Läs mer om stugorna

Annelie Pompes bästa tips till vinterbad!

Äventyraren och fridykaren Annelie Pompe är en flitig och erfaren kallbadare. Här delar hon med sig om fördelarna med att kallbada och tipsen på vad du som nystartade kallbadare behöver tänka på. Att kallbada är…

Skrivet: 16 feb 2021