Food & Wine 12 juli, 2019

Sommarmaten på TanumStrand

Sommar, sol, semester och såklart massa god MAT! När man är ledig vill man gärna njuta lite extra av det som serveras på tallriken. På TanumStrand kommer det finnas många chanser att få goda matupplevelser i sommar. Härliga smaker att minnas länge…

Flera nyheter frestar smaklökarna denna säsong. En ny à la carte-meny på Restaurang Latitud 58° spänner från delikatesser som torsk, rödspätta och handskalade räkor till spännande sotad råbiff. Vi serverar också somriga bufféer – ibland på västkusttema och andra gånger frestar vi med läcker bohuslänsk grillbuffé. På uteserveringen Dockside är menyn street food-inspirerad – med bland annat hamburgare, flankstek och ankburgare bland alternativen.
– Det är väldigt gott och vällagat, säger köksmästaren Axel Josefsson.

Dockside är TanumStrands sommarrestaurang och ligger på bryggan alldeles vid kajkanten. Här bjuds det också på underhållning från AfterBeach-scenen varje eftermiddag.

Axel slår även ett slag för Pizzeria Udden som med Grebbestads bästa läge inte bara bjuder på en magisk vy – utan också på ett nytt koncept med extra hög kvalitet i fokus.

– Vi har fått tag på två duktiga italienska pizzabagare som ger pizzerian ett nytt lyft.
Mer italienskt blir det på Café Ponte vid kajkanten där gelato, äkta Italiensk glass svalkar varma solbadare och glada semesterfirare.
Fika, törstsläckare, lättare lunch eller komplett middag, på TanumStrand finns något för alla magar – med smak av svensk sommar när den är som allra bäst.

– Vi har ett fantastiskt skafferi, jobbar med bra råvaror och ser fram emot att ge våra gäster bästa möjliga helhetsupplevelse i sommar, säger Axel Josefsson entusiastiskt.

Häng med på en kul aktivitet som garanterar skratt, balansträning och fantatiska naturupplevelser.

Nu kan du byta ut yogamattan mot en Stand Up Paddleboard och göra yogaövningarna på vattnet. Och samtidigt uppleva havsdoft, vågornas kluckande och lugnet inom dig! Den trendiga träningsformen SUP-yoga är som gjord för Bohusläns…

Skrivet: 19 jul 2019