Raw Yoga Weekend – Kajakpaddling & Yoga

Den 24-27 september 2020 samlades en mindre grupp deltagare för att yoga, paddla kajak och umgås på Västkusten tillsammans med Cecilia Alm från Raw Yoga och kajakguiderna från Skärgårdsidyllen. Det var en magisk långhelg med fokus på att vara måna om oss, mysa, upptäcka och må bra.

Upplevelser

Hösten, och det magiska väder vi blev serverade skapade perfekta förutsättningar för kajakpaddlingen som hade deltagare som både var helt nybörjare och mer erfarna paddlare. Grebbestad skärgård är helt magisk i september och vi fick många fina ”moments of now” ute till havs.
Helgens fyra dagar erbjöd hela 7 olika yogapass av olika karaktär. Vi varvade dessa med stunder i SPA Horisont, skaldjursbuffé på fredagskvällen och två 3-rättersmiddagar i Latitud 58°.

Egentid

En fantastisk helg där vi alla deltagare månade om att ta hand om oss själva, men också varandra. Att varva aktiviteter som boostar själ och hälsa med möjligheten att “bara få vara”. Det var självklart yoga i olika former och syften, men även en fantastiskt kajakpaddling.

Kommande weekends

Vi kommer att erbjuda fler weekends som denna framöver. Både för att efterfrågan är stor, och att vi blir så motiverade att paketera fler när vi ser ur nöjda och avslappnade alla deltagare är när dom åker hem. En lisa för själen är vad ni är.
Håll utkik i vår evenemangskalender för fler datum tillsammans med Raw Yoga, eller spana in någon av våra andra paketweekends.

Till kalendern

Framtidens mat är Ny Nordisk

… och Ny Nordiskt är numera vårt kök. Tolv nordiska kockar har gått samman och skrivit ett manifest för det Nya Nordiska Köket. I manifestet gjorde kockarna det klart att det nordiska köket kan mäta…

Skrivet: 14 nov 2020