Okategoriserad 15 januari, 2020

Marit Bjørnland, vår nya hotelldirektör

Marit sprudlar av energi och inspiration.
– Jag älskar utveckling och
 TanumStrand har verkligen en enorm potential, säger vår nya VD Marit Bjørnland.

Det är en ledare med stor erfarenhet från hotellnäringen som tagit över rodret på TanumStrand i Grebbestad. Norskan Marit Bjørnland har arbetat inom hotell- och resebranschen i mer än 20 år i både Sverige och Norge – nu senast som VD för Scandic Brennemoen i Østfold.
– Nu ska jag tillsammans med det duktiga teamet ta hotellet till nya höjder och utveckla det till att bli en av de absolut bästa konferens- och spa-anläggningarna i hela Bohuslän, säger Marit

Gästservice i toppklass
Ambitionen är att öka omsättningen och få fler nöjda gäster – året om.
– Vi kommer satsa väldigt mycket på att bli en konferensanläggning i toppklass, med mycket fokus på aktiviteter och upplevelser. Jag vill att fler ska upptäcka hur vackert det är här NU – under vintern. Att äta ostron ute på Udden och uppleva havet – det är en fantastisk förmån under en konferens, säger Marit som också tror att hon kommer kunna locka norska grupper i större utsträckning:
– Det tar under två timmar att köra från Oslo. Med rätt koncept tror jag att många norrmän kommer vilja lägga sin konferens här.

Det kommer också bli fortsatt satsning på riktigt god mat och dryck.
– Det tycker jag själv är en väldigt stor del av upplevelsen när jag bor på hotell, säger Marit.

Och viktigast av allt – Det är vi som jobbar här. Att man blir sedd som gäst och få ta del av en god gästservice i toppklass – det är avgörande hälsar Marit.

FAKTA – Marit Björnland:
Bor:
 Sarpsborg.
Familj: Man och två vuxna döttrar.
Intressen: Sport och träning. Jag vandrar gärna i fjällen eller löptränar. Det finns fantastiska rundor kring TanumStrand!

Tång – framtidens råvara

Att äta sjögräs och alger kan verka skrämmande och kanske därför har du undvikt att smaka på det. Linnea Sjögren från tång företaget Catxalot kommer till TanumStrand för att ändra…

Skrivet: 18 feb 2020