AfterBeach 30 juli, 2019

Förläng strandhänget på Bohusläns bästa AfterBeach

Härlig stämning, skön musik och mycket folk. Vår Afterbeach är ett måste under semestern. Hit kommer folk långväga för att hänga på den legendariska afterbeachen på bryggan alldeles vid kajkanten, berättar Niklas Nordholm, aktivitetskordinator på TanumStrand

Om ett par dagar står coverbandet RockCircus på scen.
– Vi rundar alltid av sommaren. Den veckan släpper vi inte. Den är helig, säger bandmedlemmen Anders Kiel, och utlovar en blandad repertoar:
– Eftersom publiken består av allt från tonåringar till pensionärer så måste man variera sig. Så det blir allt från Lasse Berghagen till Avicii och Metallica. Vi kommer att köra några nya låtar, lite gammal skåpmat och så några låtar som vi verkligen älskar. Spelar man något som man brinner för så märker även publiken det.

Fullt med folk
Han hyllar den familjära stämningen på TanumStrand och AfterBeach där olika generationer samlas för att roa sig – kungligt.
– Det är världens roligaste att få stå på scen där och så se himla kul alla i publiken har. Gammal som ung.
Oftast är det knôkfullt – och aldrig något stök.
Anders Kiel lyfter fram att det är en oskriven lag på After beach att inte bråka.
– Det enda som gäller är att ha kul tillsammans. Och det har vi verkligen. Jag tror att TanumStrand är ett av de bästa ställena på västkusten. Om vädrets makter är med oss så ger jag AfterBeach 11 poäng – av 10, säger han med ett skratt – och en stor förväntan.
– Cirkusen är tokladdad som vanligt. Vi längtar.

På Afterbeachen på TanumStrand är det en skön atmosfär med dansant musik så att du både kan dansa och sjunga med!

AfterBeach med levanade musik på bryggan 16:00 – 19:00 dagligen, till och med den 10 augusti då Haaks bjuder på sommarens final.

Läs mer

Skärgårdssång lockar tusentals

Kristen kvalitetsmusik i en rad olika genrer, mäktig allsång – och massor av glädje och gemenskap i varma toners tecken. Det står på programmet när Skärgårdssång för femte gången gästar TanumStrand. – Tusentals besökare kommer att få…

Skrivet: 15 aug 2019