Okategoriserad 5 juni, 2019

Hänger du på hemester-trenden?

Varför åka utomlands för skaldjur, bad och upplevelser när allt finns på hemmaplan? Trenden att semestra i Sverige är hetare än någonsin!

Enligt en nypublicerad artikel i Aftonbladetså noterar resebolagen ett märkbart tapp i antalet bokningar av solresor inför sommaren. Antagligen väljer många svenskar att avvakta eventuell utlandsresa i sommar, för att se hur vädret utvecklas först.
– Men väldigt många av våra sommargäster uppskattar dock att här på TanumStrand så finns det massa att hitta på, oavsett väder. Det är ett säkert kort. Vi har ju ett fullspäckat aktivitetsprogram och det finns både SPA och inomhusbad för hela familjen, säger vår hotellchef Christel.
En annan anledning till att många väljer att semestra hemma är förmodligen att man vill minska sitt avtryck i miljön. Tänker man efter finns det ju mycket att upptäcka hemma. Till exempel behöver man inte besöka Bretagne i Frankrike för att njuta av skaldjur i världsklass. Med fiskehamn i Grebbestad och havet som närmsta granne har vi alltid tillgång till de färskaste råvarorna.

 

Spa Horisont

 

Något för alla
I sommar finns det verkligen något för alla hos oss på TanumStrand. Här trivs såväl barnfamiljen som paret, båtfolket, kompisgänget och träningsentusiasten.
Vår barnklubb SeaClub erbjuder massa roligheter – som krabbfiske och fotbollsskola. ActionZone med hinderbanor och hoppborg är ett eldorado för alla med spring i benen och i år finns även ett nytt klätternät utomhus. Familjebadet Stora & Lilla Blå lockar såklart också.
– Vi ser även fram emot när Nassim Al Fakir gästar oss och på midsommardagen är det premiär för vår populära After Beach med bandet Haaks, berättar Christel.

Matupplevelser
Vad vore en semester utan massa god mat och dryck? På Café Ponte längs bryggpromenaden kan man njuta av italiensk glass eller en biscotti tillsammans med en välsmakande espresso. På Dockside finns massa gott att välja på till lunch och på kvällen kan man med fördel njuta av buffé eller en trerättersmeny i restaurangen Latitud 58°. En annan dag kanske man väljer att mysa ute på udden och prova våra omtyckta pizzor.
VEM behöver åka utomlands när man hör allt detta? Sommaren är räddad, hoppas att vi ses!

Boka ditt sommarpaket

Marit Bjørnland, vår nya hotelldirektör

Marit sprudlar av energi och inspiration. – Jag älskar utveckling och TanumStrand har verkligen en enorm potential, säger vår nya VD Marit Bjørnland. Det är en ledare med stor erfarenhet från hotellnäringen…

Skrivet: 15 jan 2020