Okategoriserad 13 maj, 2019

En vitaminkur för kropp och själ

Träning, gemenskap, avslappning och storslagna naturupplevelser – i massor. Häng med på Summer BoostCamp den 28-30 juni!

​– Vi vill inspirera och motivera, säger Kristin Granum Rosebø, en av våra norska instruktörerna – med förhoppning om att många av hennes landsmän ska hänga med på detta arrangemang som blivit en uppskattad tradition för motionsintresserade från båda sidor gränsen.
För femte gången arrangerar vi en fullspäckad och kvalitativ träningshelg, med lika många norska instruktörer som svenska – och förhoppningsvis också lika många norska som svenska deltagare.
Vi finns ju endast 30 minuter från den norska gränsen. ?
– Det är inte långt att åka. Och norrmän älskar att resa på semester till Sverige och många har stugor i området, så det är lätt att ta sig till BoostCamp, fortsätter Kristin Granum Rosebø.
Hon pekar på att många i Norge, liksom i Sverige, har en förkärlek till vacker natur och att vara ute i det fria.
– Här får man chansen att uppleva den svenska skärgården i all sin skönhet. Summer BoostCamp är inte bara träning, utan rekreation också, säger Kristin Granum Rosebø.
Kroppen får sitt, själen får sitt, det blir njutning för alla sinnen när morgonpaddling, yoga och pilates blandas med crossfit, Bootcamp, saltstänkt teamträning och simning i solnedgången. För att bara nämna några punkter på schemat.
– Träningen kommer att vara mycket varierad med olika nivåer och upp och ned i intensitet. Det kommer att erbjudas massor av aktiviteter, med något för alla, äldre som yngre, rutinerad eller nybörjare.

Boosta dig själv med ett kul, svettigt och fullmatat träningsevent.
Summer Boostcamp på TanumStrand 28-30 juni

I år erbjuder vi ett väldigt mixat program – liksom sammansättningen av instruktörer. Karl Dyall och Jonna Martinsson från Sverige bildar tillsammans med Kristin Granum Rosebö och Carina Kristiansen från Norge ett team som kompletterar varandra väl och som alla brinner för att få människor att känna träningsglädje utan prestationskrav.
– Det är bra att samarbeta på tvärs. Vi har alla olika sätt att jobba på. Det ger det lilla extra, säger Kristin Granum Rosebø.
Själv är hon känd för sitt engagemang för träning i det fria och gav 2016 ut boken ”Tren ute – sterk med kreativ trening”. I Sverige och i flera andra länder talas det om en positiv trend för detta enkla sätt att röra på sig.
– Men egentligen tror jag inte att det är en trend, utan något som kommit för att stanna. Ju mer vi tid vi tillbringar vid skärmen inomhus desto större blir behovet av att träna utomhus. Back to nature – där vi hör hemma.
Sista helgen i juni finns chansen till en riktig genomkörare i människans naturliga element. Mitt bland bohuslänsk solvarm granit, skummande vågor och doftande tång kommer energin garanterat åter – och inspirerar till en fortsättning.
– Vi vill ge en extra boost för att hålla uppe träningen över hela sommaren, att göra deltagarna motiverade, pigga och glada, säger Kristin Granum Rosebø.

HÄNG MED – detta kommer bli en riktig toppenhelg!

Boka detta paket

Norra Bohuslän: Sommarpärlorna du inte får missa

Norra Bohuslän är sten och berg, lummiga skogar och glittrande hav, mjuk len sand och underbara solnedgångar i Västerhavet. Vattnet är salt och friskt och man fiskar krabbor från klippor och bryggor. Tillsammans med Tanum…

Skrivet: 31 maj 2019