Bohuslän 8 april, 2020

En påskpaus på TanumStrand

Det har varit en annorlunda och minst sagt märklig vår, men påsken är här och på TanumStrand kan vi erbjuda en paus med påskfirande för alla. Barnen kan ta en ridtur längst strandkanten, leta efter påskägg och sen se på en film på kvällen. För dig som uppskattar avkopplande stunder rekommenderar vi ett besök på SPA Horisont. Njut av en avslappnande behandling och kanske vågar du följa med på en Havsbadsritual och ta ett dopp i det kalla friska havet?

 

När vädret tillåter går det fint att beställa något gott att dricka på vår uteservering och då vädret inte är på topp kan man värma sig vid kaminen i lobbybaren. Var du än väljer att slå dig ner finns det gott om plats på TanumStrand och alla bord är placerade på betryggande avstånd så att du kan njuta utan oro.

God mat utlovas

Vill du ha något gott att äta är restaurang Latitud 58° öppet och på långfredagen serveras det skaldjur. På skärtorsdag, långfredag och påskafton är det skärdgårdsmys i sjöboden Udden. Då kan du vara med och koka havskräftor och prova på vildfångade ostron och ett glas bubbel. Pizzeria Udden har även öppnat för säsongen och där kan du beställa pizza att ta med eller äta  i solen på vår uteservering.

Välkommen till påsken på TanumStrand!

 

En helg för livsnjutaren

Är du en sann livsnjutare? Eller kanske tvärtom – har du en fullspäckad agenda med tid till allt förutom avkoppling och egentid? Oavsett. ALLA borde unna sig en Wellbeing-weekend på TanumStrand. Under en Wellbeing-weekend erbjuds mängder av…

Skrivet: 9 jan 2019