Spa & Wellness 9 januari, 2019

En helg för livsnjutaren

Är du en sann livsnjutare? Eller kanske tvärtom – har du en fullspäckad agenda med tid till allt förutom avkoppling och egentid? Oavsett. ALLA borde unna sig en Wellbeing-weekend på TanumStrand.

Under en Wellbeing-weekend erbjuds mängder av yogapass och träning tillsammans med Pia Lund – utbildad idrottsledare, yoga- och meditationslärare och alternativ terapeut med olika inriktningar.
– Helgen funkar för vem som helst. Det är enkelt, kravlöst och bara härligt. Man ska komma hem med en riktigt go känsla och tacksamhet över hur fint livet kan vara, säger Pia Lund.

Förutom härlig träning och meditation får man god mat, hotellmys och massa frisk havsluft.

– Vi befinner oss i en mörk tid på året och många behöver samla kraft inför julen. Det blir en helg då man får chansen att gå ner i varv och boosta sig själv med massa ljus på insidan.

SUP Yoga med avslappning
En avslappnande och skön morgonstund tillsammans med Pia Lund. Ett pass som väcker både kropp och sinne med mjuka meditativa rörelser på flytande yogamatta.

SUP-yoga
Denna gång får alla deltagare chans att uppleva SUP Yoga relaxion

– Vi kommer vara inne i den varma sköna bassängen och från brädan utövar vi meditativa rörelser och balans. Det blir lugnt och enkelt, och kommer inte bli några problem för nybörjaren.

Har du något annat tips på hur man kan stärka sig själv den här tiden på året?
– Det allra enklaste och bästa tipset så här års är att försöka komma ut i dagsljuset en stund varje dag. Det är oerhört stärkande, säger Pia Lund.

Nästa wellbeing weekend i vår är planerad till 3 – 5 maj.
Boka wellbeingweekend

Aktivt sportlov för hela familjen

Alla vill eller har inte möjlighet att åka skidor på sportlovet. Då kan en vistelse vid hos oss på TanumStrand vara det perfekta alternativet. Det är viktigt för barn och ungdomar att skaffa sig goda…

Skrivet: 7 feb 2019