Okategoriserad 3 februari, 2020

Aktiv avkoppling – ledordet för ett sportlov på TanumStrand

Sportlovet kan kännas deppigt när den milda vintern har varit skoningslös mot skidanläggningar i stora delar av landet. Men när du hör vad vi har att erbjuda kommer du inte känna dig deppig längre. På TanumStrand kan du unna dig lite vardaglyx och aktiv avkoppling under sportlovet. 

Att få komma iväg bara en natt eller två kan göra underverk för att orka med den, inte sällan, intensiva familjevardagen. Du som förälder får en paus, inte bara från jobbet utan även från tjafset om vem som ska tömma diskmaskinen och sortera strumporna. Även våra barn och ungdomar får en paus från deras hektiska vardagar, med läxläsning, krav och träning. Men, när det milda vädret stoppar skidsemestern blir det ofta en utmaning att hitta ett ställe dit alla i familjen vill åka…

På TanumStrand finns något för alla

En som utnyttjar TanumStrands erbjudande om något för alla i familjen under sportlovet är Sofie Lönn från Lidköping:

– Vi har tre barn i åldrarna 7, 11 och 15. TanumStrand är det perfekta stället för att göra alla nöjda! Våra barn är riktiga vattendjur och längtar efter lek och bus i familjebadet. Det ska bli så härligt att komma till havet och få tid tillsammans. Det är ett speciellt lugn i Bohuslän så här års. Barnen älskar att bo på hotell och bara mysa, säger Sofie.

TanumStrands havsnära läge – mitt i den vackra bohuslänska skärgården – lockar till lek och utevistelse. Inne finns ett stort familjebad och hotellet erbjuder även salta vinterbad med bastu på bryggan. Självklart varvas de aktiva upplevelserna med massa god mat och tid för föräldrarna att njuta av lugnet på SPA. Så härligt med något för alla!


– I år kan vi bjuda på ett riktigt fint Sportlovsprogram. Vi jobbar med Aktiv avkoppling som ledord och är ett hotell dit barn alltid är hjärtligt välkomna. Jag vill också passa på att tipsa om alla familjevänliga utflyktsmål i vår närhet, som Nordens ark och Havets hus. Allt sammantaget kommer göra ert Sportlov 2020 till ett fantastiskt minne för hela familjen. Välkomna!

Tång – framtidens råvara

Att äta sjögräs och alger kan verka skrämmande och kanske därför har du undvikt att smaka på det. Linnea Sjögren från tång företaget Catxalot kommer till TanumStrand för att ändra på den uppfattningen.

Skrivet: 18 feb 2020