Aktiviteter

Året runt kan vi erbjuda aktiviteter på havet eller vid strandkanten. Ibland är vi inomhus med den magnifika havsutsikten utanför fönstret, andra gånger ger vi oss ut på ett äventyr på havet eller i den natursköna miljön som omger TanumStrand. Vår kalender är fullspäckad med dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Hela kalendern

Food & Wine

Under vintermånaderna smakar skaldjur och ostron som bäst. Prova nykokta varma på bryggan och lär dig hur du öppnar vildfångad ostron i sjöboden. Upplev Bohuslän med alla sinnen!

Kräftkok på Udden

Ostron & Champagne

Bohuslän

På bryggan kan du bada bastu och boosta dig med ett kallt dopp i havet. Något som hör Bohuslän och kurorten till. Vägledd havsbadsritual alla vardagar, boka spaentré och häng på!

Havsbadsritual

Tjurpannan

Träning

Morgonyoga och SUPYoga varje helg. Vill du prova skonsamma pass har vi Core och vattengympa på programmet. Kolla också in våra träningsevent och yogahelger.

Yogaheart 24 – 26 april

Taudien träningsweekend 27-28 juni

Family

Här finns härliga aktiviteter för alla åldrar. Följ med SeaClub på skattjakt, krabbmete och fyll på med glad energi i Active Play. Eller varför inte prova bastubad på bryggan och ett havsbad – lika härligt året runt.

Skattjakt

Påsk i Bohuslän

Outdoor

Året runt fyller vi vår kalender med natursköna upplevelser. Stand Up Paddle Board är sommarens mest populära. Vi samarbetar också med närliggande golfklubbar, Nautopp för kajakuthyrning och dykcentret på hotellområdet.

Golf

Bastu på bryggan