Aktiviteter

Året runt kan vi erbjuda aktiviteter på havet eller vid strandkanten. Ibland är vi inomhus med den magnifika havsutsikten utanför fönstret, andra gånger ger vi oss ut på ett äventyr på havet eller i den natursköna miljön som omger TanumStrand. Vår kalender är fullspäckad med dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Hela kalendern

Träning

På TanumStrand finns goda möjligheter att träna, både i bassängen och på gym. Utomhus väntar oändliga vidder för löpning och vandring. Kolla också in våra träningsevent och yogahelger.

Raw Yoga retreat 24 – 27 september

Yogaheart 9 -11 oktober

Food & Wine

Så länge havet är kallt smakar skaldjur och ostron som bäst. Prova nykokta varma på bryggan och lär dig hur du öppnar vildfångade ostron i sjöboden. Upplev Bohuslän med alla sinnen!

Kräftkok på Udden

Ostron & Champagne

Bohuslän

På bryggan kan du bada bastu och boosta dig med ett kallt dopp i havet. Något som hör Bohuslän och kurorten Grebbestad till.

Tjurpannan

Family

På Tanumstrand finns familjebad och roliga aktiviteter för alla åldrar året runt. Under sommaren fiskar vi krabbor och har skattjakt varje dag. Passa också på att prova bastubad på bryggan och kicka igång er med ett havsbad – lika härligt året runt.

Skattjakt

Krabbmete

Outdoor

Året runt fyller vi vår kalender med natursköna upplevelser. Stand Up Paddle Board är sommarens mest populära. Vi samarbetar också med närliggande golfklubbar, Nautopp och Skärgårdsidyllen för kajakuthyrning och dykcentret på hotellområdet.

Golf

Bastu på bryggan