Aktiviteter

Året runt kan vi erbjuda aktiviteter på havet eller vid strandkanten. Ibland är vi inomhus med den magnifika havsutsikten utanför fönstret, andra gånger ger vi oss ut på ett äventyr på havet eller i den natursköna miljön som omger TanumStrand. Vår kalender fullspäckad med dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Hela kalendern

Family

Här finns härliga aktiviteter för alla åldrar. Följ med SeaClub på skattjakt, krabbmete och fyll på med glad energi i Active Play. Eller varför inte prova bastubad på bryggan och ett havsbad – lika härligt året runt.

Seaclub

Skattjakt

Bohuslän

Vill du lära dig mer om Bohuslän och platserna häromkring? Var med om en underhållande sillprovning med Peter Harryson eller ta bilen för ett äventyr lite längre bort. Expedition Bohuslän tipsar om populära besöksmål i närheten.

Bastu på bryggan

Sillprovning

Food & Wine

Pröva på att öppna och smaka ostron från Grebbestad, eller njut av havskräftor på bryggan, varma nykokta och så färskt som det bara kan bli vid strandkanten.

Kräftkok på Udden

Ostron & Champagne

Träning

Varje vecka året runt erbjuder vi träningspass. Både höst och vår anordnas träningsevent som BoostCamp TanumStrand, Yoga Fusion och Taudien Training.

Gruppträning

Träna på egen hand

Outdoor

Året runt fyller vi vår kalender med  natursköna upplevelser. Vinterbad på bryggan och båtutflykter är några av alla de aktiviteter som du kan ta del av direkt från strandkanten. Vi samarbetar också med Nautopp för kajakuthyrning och dykcentret på hotellområdet.

Dykcenter

Kajak

Att hyra & låna

I Receptionen kan du köpa entré till äventyrsgolfen. Här kan du även hyra cyklar. Det finns också stavar och kartor att låna för löprundor eller walking.

 

Äventyrsgolf

Cyklar