Aktiviteter

Året runt kan vi erbjuda aktiviteter på havet eller vid strandkanten. Ibland är vi inomhus med den magnifika havsutsikten utanför fönstret, andra gånger ger vi oss ut på ett äventyr på havet eller i den natursköna miljön som omger TanumStrand. Vår kalender är fullspäckad med dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Hela kalendern

Bohuslän

Julen börjar vid strandkanten – skärgårdsmys i sjöboden för dig som besöker oss i midvintertider. Bastubad och kalla bad i salta vatten hör västkusten och kurorten till. Vägledd havsbadsritual, boka spaentré och häng på!

Jul på TanumStrand

Havsbadsritual

Träning

Morgonyoga varje helg, SUPyoga utvalda helger och cirkelträning varje vecka. Vill du prova skonsamma pass har vi Core och vattengympa på programmet. Missa inte vårens Yoga- och träningsevent med olika instruktörer från hela Sverige.

Gästinstruktörer och temaweekends

Bastuyoga

Outdoor

Året runt fyller vi vår kalender med natursköna upplevelser. Stand Up Paddle Board är sommarens mest populära. Vi samarbetar också med närliggande golfklubbar, Nautopp för kajakuthyrning och dykcentret på hotellområdet.

Golf

Bastu på bryggan

Food & Wine

Under vintermånaderna smakar skaldjur och ostron som bäst. Prova nykokta varma på bryggan och lär dig hur du öppnar vildfångad ostron i sjöboden. Upplev Bohuslän med alla sinnen!

Ostron & Champagne

Kräftkok på Udden

Family

Här finns härliga aktiviteter för alla åldrar. Följ med SeaClub på skattjakt, krabbmete och fyll på med glad energi i Active Play. Eller varför inte prova bastubad på bryggan och ett havsbad – lika härligt året runt.

FamilyMove

Skattjakt