Aktiviteter

Året runt kan vi erbjuda aktiviteter på havet eller vid strandkanten. Ibland är vi inomhus med den magnifika havsutsikten utanför fönstret, andra gånger ger vi oss ut på ett äventyr på havet eller i den natursköna miljön som omger TanumStrand. Vår kalender är fullspäckad med dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Hela kalendern

Bohuslän

Kräftkok på bryggan är en av TanumStrands stoltheter, salt, gott och väldigt bohuslänskt varje lördag. Bastubad och kalla bad i salta vatten hör västkusten och kurorten till. Måndagar och fredagar har vi vägledd havsbadsritual, boka spaentré och häng på!

Havsbadsritual

Kräftkok på Udden

Träning

Morgonyoga varje helg, SUPyoga utvalda helger och cirkelträning varje vecka. Vill du prova skonsamma pass har vi core och vattengympa på programmet. Missa inte höstens Yoga- och träningsevent med olika instruktörer från hela Sverige.

Gästinstruktörer och temaweekends

Bastuyoga

Outdoor

Året runt fyller vi vår kalender med natursköna upplevelser. Stand Up Paddle Board är sommarens mest populära. Vi samarbetar också med närliggande golfklubbar, Nautopp för kajakuthyrning och dykcentret på hotellområdet.

Bastu på bryggan

Golf

Food & Wine

Skaldjurssäsongen är med ostronskola, kräftkok på bryggan, föredrag och i sjöboden och hummerfiske. Upplev Bohusläns skaldjur när dom är som bäst!

Hummerfiske

Ostron & Champagne

Family

Här finns härliga aktiviteter för alla åldrar. Följ med SeaClub på skattjakt, krabbmete och fyll på med glad energi i Active Play. Eller varför inte prova bastubad på bryggan och ett havsbad – lika härligt året runt.

FamilyMove

Parkour