Aktiviteter

Året runt kan vi erbjuda aktiviteter på havet eller vid strandkanten. Ibland är vi inomhus med den magnifika havsutsikten utanför fönstret, andra gånger ger vi oss ut på ett äventyr på havet eller i den natursköna miljön som omger TanumStrand. Vår kalender fullspäckad med dagliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Hela kalendern

Family

Här finns härliga aktiviteter för alla åldrar. Följ med SeaClub på skattjakt, krabbmete och fyll på med glad energi i Active Play. Eller varför inte prova bastubad på bryggan och ett havsbad – lika härligt året runt.

FamilyMove

Krabbmete

Bohuslän

Följ med på båtutflykt från TanumStrands brygga eller hyr en egen båt för en dag. Ett fantastiskt sätt att uppleva Bohuslän och skärgården.

Båtar

Båtutflykt

Träning

Tennis, Beachvolley eller en löprunda i bergen? 24 juni – 10 aug morgongympa och kvällsyoga – håll utkik i kalendern för träningstillfällen.

Tennis

Beachvolley

Outdoor

Året runt fyller vi vår kalender med natursköna upplevelser. Stand Up Paddle Board är sommarens mest populära. Vi samarbetar också med närliggande golfklubbar, Nautopp för kajakuthyrning och dykcentret på hotellområdet.

SUP Yoga

Dykcenter

Food & Wine

Sommaren på TanumStrand betyder Pizza vid strandkanten och skön underhållning på afterbeachscenen. Chilla på bryggan!

AfterBeach

Pizzeria Udden

Att hyra & låna

I Receptionen/ActionZone kan du köpa entré till äventyrsgolfen. Här kan du även hyra cyklar. Det finns också stavar och kartor att låna för löprundor eller walking.

 

Äventyrsgolf

Cyklar