Vandra längs havet i Bohuslän

Vandra i vackra Bohuslän

Naturen runt i Bohuslän är unik, det finns flera promenadstigar och vandringsleder i närhet till hotellet och bara några minuter bort med bilen väntar hänförande naturreservat som Tjurpannan och Veddö. I receptionen finns stavar att låna för den som vill ägna sig åt Nordic Walking.

Vandra Kuststigen

Kuststigen är en utmärkt vandringsled i flera etapper som tar dig ut i det vackra kustlandskapet Bohuslän, Østfold och Akershus. Kuststigen går att följa från TanumStrand via strandpromenaden mot Grebbestads fiskesamhälle och vidare mot Grebys gravfält.

Läs mer om kuststigen

 

Vandra i Tanums världsarv

Vandra längs den 6 kilometer långa vandringsleden som är en led för kulturupplevelse och friskvård. En unik upplevelse bland hällar i ett odlingslandskap med en 8000-årig kontinuerlig bosättning och dess rika flora. Upptäck de fantastiska hällristningarna längs med vandringsleden.

Läs mer om vandring i Tanums världsarv

 

Upplev Vitlycke

Vitlycke museum är ett kunskaps- och upplevelsecenter i Tanums världsarv. Ett område med omkring 600 hällristningsplatser. Här kan du gå med guide, eller vandra fritt mellan hällarna och tolka de unika ristningarna. På museet hittar du kafé, butik och en utställning som är en dramatisk berättelse för hela familjen.

Läs mer om Vitlycke

 

Upplev naturstigar

Från hotellet finns naturstigar för dig som vill vandra eller ta en löparrunda i den vackra naturen runt TanumStrand. Du kan gå på stigar längs havet, både söder och norrut från hotellet. Kartor finns att låna för dig som vill ta strandpromenaden till Grebbestad eller en tur mot Kämpersvik.

 

Påskhelgen – Den stora äggjakten!

1 apr - 00:00 - 23:59

Båttur med ”Saltskär” i Fjällbacka skärgård

3 apr - 11:00 - 13:00

Träningsweekend: Taudien – 14 varierande träningspass och 2 föreläsningar

16 apr - 08:00 - 17:00

Person håller upp en karta under sin vandring längs havet på västkusten i sverige Vänner vandrar längs strandkanten vid havet i Bohuslän mellan Grebbestad och Fjällbacka Vandra längs havet i Bohuslän Familj vandrar tillsammans i den bohuslänska naturen på Västkusten