Yoga och tränings-helger på TanumStrand

Till TanumStrand kommer många för att träna och utöva Yoga tillsammans.Vintern och våren bjuder på flera olika event i magisk skärgårdsmiljö, andlöst vackert året runt med frisk luft och saltstänkta klippor. Energigivande weekends inkl måltider, hotellogi och upplevelser att dela med likasinnade.

TanumStrand samarbetar också med externa arrangörer och föreningar för tävlingar och träningsevent i både stora och små format och med olika inriktning. 

 

Privat: Wellbeing-weekend 11-13 januari

Träning och yoga för större närvaro – en weekend som leds av gästinstruktör Pia Lund. Detta är en skärgårdshelg då du har möjlighet att kombinera god mat, hotellmys och saltstänkta klippor med yoga och träning.

Privat: Mama Boost 2-3 feb

Det här är helgen för dig som nyligen blivit förälder och som vill komma igång och hitta en lagom nivå som passar dig och din nya livssituation. Fokus ligger på att stärka dig både fysiskt och mentalt efter din graviditet.

Yogafusion TanumStrand 15-17 mars

Yogafusion är ett av våra större återkommande event. Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops och mycket mer. Programmet är framtaget i samarbete med Yogayama Göteborg och Ulrica Kollberg.

Träningsweekend Taudien 6-7 april

Träna en hel helg i Bohuslän. Bo på skärgårdshotell, ät gott, umgås och framför allt träna och må bra tillsammans! Massor av olika gruppträningspass att välja på. Träningsinstruktörer från Taudien Training.

21 feb

Motionssim

07:00 - 09:00
21 feb

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
21 feb

SPA Horisont

10:00 - 19:00