Yoga och tränings-helger på TanumStrand

Till TanumStrand kommer många för att träna och utöva Yoga tillsammans.Våren och hösten bjuder på flera olika event i magisk skärgårdsmiljö, andlöst vackert året runt med frisk luft och saltstänkta klippor. Energigivande weekends och upplevelser att dela med likasinnade.

TanumStrand samarbetar med externa arrangörer och föreningar för tävlingar och träningsevent i både stora och små format och med olika inriktning. 

 

Privat: Yogafusion – Salt & dance 28-29 mars

Yogafusion är ett av våra större återkommande event. Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops och mycket mer.

Taudien träningsweekend 27-28 juni

Träna en hel helg i Bohuslän. Bo på skärgårdshotell, ät gott, umgås och framför allt träna och må bra tillsammans! Massor av olika gruppträningspass att välja på. Träningsinstruktörer från Taudien Training.

Yogaheart 24 – 26 april

Denna yogahelg leds av Ulrica Friberg på TanumStrand. Yogaklasser, workshops och föredrag.

Privat: West Sweden Action Weeks Training Camp 8 – 10 maj

Träna en hel helg i Bohuslän. Bo på skärgårdshotell, ät gott, umgås och framför allt träna och må bra tillsammans!

Summer Throwdown 6-7 juni

Detta är en tävling som vänder sig till intermediate-atleter. Eventet arrangeras av samma grymma gäng som ligger bakom Fitnessfestivalen Throwdown, Sweden Throwdown, Expo Throwdown osv.
Och nu någonting alldeles extra –  Summer ThrowDown på TanumStrand – något som innehåller så mycket mer; Sommarkollo, Afterbeach och bästa sommarkänslan i ett!

Skattjakt [SeaClub]

6 apr - 15:00 - 15:30

Havsbadsritual

6 apr - 18:00 - 18:30

Mysig SeaClub – kväll

6 apr - 20:00 - 21:30