SUP Yoga

Byt yogamattan mot en bräda på vattnet och kombinera yogaklass med Stand-up Paddleboard. Under vinterhalvåret kör vi inomhus i bassängen och på sommaren på havet. Vi tränar balans med hög närvaro för både kropp och sinne. Det kommer också att finnas möjlighet att anmäla sig till enbart paddling på havet, både för nybörjare och mer erfarna. Det är begränsat antal deltagare per tillfälle så boka dig redan nu.

Instruktör: Pia Lund

Under Yogafusion 18 – 20 okt erbjuder vi deltagare på eventet att vara med på SUPYoga. Övriga hotellgäster kan boka SUPyoga i mån av plats, kontakta receptionen för att anmäla dig.
250 per person

Under svenska höstlovet, vecka 44 finns möjlighet att pröva på SUPYoga, för alla från 12 år – inomhus i bassängen
250 per person

Boka pass

Pia Lund

Pia är utbildad idrottsledare, yoga- och meditationslärare och alternativ terapeut med olika inriktningar. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med hälsa på individ- och gruppnivå. Pia kom i kontakt med yoga i 2002 och har 500 timmar utbildning genom Yogaskolan. Hennes önskan är att så ett frö av ljus som bringar självkännedom och glädje.  Sommartid hittar ni Pia på supbrädan i skärgården när hon håller supyogaklass eller som guide på en paddeltur. Pia vandrar även den shamanska vägen och hennes shamanska namn är Courage – Dansande krigaren.

Vattengympa

17 okt - 17:30 - 18:15

Vattengympa

17 okt - 18:15 - 19:00

Yogafusion TanumStrand 18-20 okt

18 okt - 08:00 - 17:00