SUP Yoga på TanumStrand

Byt yogamattan mot en bräda på vattnet och kombinera yogaklass med Stand-up Paddleboard. Under vinterhalvåret kör vi inomhus i bassängen och på sommaren på havet. Vi tränar balans med hög närvaro för både kropp och sinne. Under sommaren kommer det även finnas möjlighet att anmäla sig till paddling på havet på en bräda, både för nybörjare och mer erfarna. Det är begränsat antal deltagare per tillfälle så boka dig redan nu.

Du måste vara minst 14 år och simkunnig 200 m.
Nästa möjliga tillfälle att pröva på SUPYoga är 4-5 maj
Boka Supyoga 4-5 maj

Om du har bokat Wellbeing weekend så ingår SUPyoga – övriga hotellgäster och besökare över dagen kan boka till passet. Vill du vara med om en weekend med flera pass på brädan – anmäl dig till SUP yoga-weekend i juni eller i augusti.

Stand Up Paddle Board  och SUP Yoga i sommar
Under vecka 27 – 31, finns möjlighet att vara med om SUP Yoga på havet. Se bokningsbara tider för SUP Yoga och Stand Up Paddle board utomhus här:

Boka SUP YOGA utomhus Boka paddling på bräda

Instruktör: Pia Lund

Pia Lund

Pia är utbildad idrottsledare, yoga- och meditationslärare och alternativ terapeut med olika inriktningar. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med hälsa på individ- och gruppnivå. Pia kom i kontakt med yoga i 2002 och har 500 timmar utbildning genom Yogaskolan. Hennes önskan är att så ett frö av ljus som bringar självkännedom och glädje.  Sommartid hittar ni Pia på supbrädan i skärgården när hon håller supyogaklass eller som guide på en paddeltur. Pia vandrar även den shamanska vägen och hennes shamanska namn är Courage – Dansande krigaren.

25 apr

Motionssim

07:00 - 09:00
25 apr

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
25 apr

SPA Horisont

10:00 - 19:00