SUP Yoga på TanumStrand

Byt yogamattan mot en bräda på vattnet och kombinera yogaklass med Stand-up Paddleboard. Under vinterhalvåret kör vi inomhus i bassängen och på sommaren på havet. Vi tränar balans med hög närvaro för både kropp och sinne. Det är begränsat antal deltagare per tillfälle så boka dig redan nu.

Inga förkunskaper krävs, 14 år och simkunnig 200 m.
Nästa möjliga tillfälle att pröva på SUPYoga är 4-5 maj
Passet är 30 minuter.
Pris: 250 kr/pers.

Om du är hotellgäst betalar du endast 200 kr, och om du har bokat Wellbeing weekend så är passet gratis.
Instruktör: Pia Lund  

Boka SUPYoga

I sommar, vecka 27 – 31, finns möjlighet att vara med om SUP Yoga på havet. Vi återkommer snart med bokningsbara klasser. Då har du också möjlighet att pröva på en liten paddeltur och lära dig paddelteknik.
Instruktör: Pia Lund

Pia Lund

Pia är utbildad idrottsledare, yoga- och meditationslärare och alternativ terapeut med olika inriktningar. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med hälsa på individ- och gruppnivå. Pia kom i kontakt med yoga i 2002 och har 500 timmar utbildning genom Yogaskolan. Hennes önskan är att så ett frö av ljus som bringar självkännedom och glädje.  Sommartid hittar ni Pia på supbrädan i skärgården när hon håller supyogaklass eller som guide på en paddeltur. Pia vandrar även den shamanska vägen och hennes shamanska namn är Courage – Dansande krigaren.

21 feb

Motionssim

07:00 - 09:00
21 feb

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
21 feb

SPA Horisont

10:00 - 19:00