SUP Yoga och paddla i sommar

Byt yogamattan mot en bräda på vattnet och kombinera yogaklass med Stand-up Paddleboard. Under vinterhalvåret kör vi inomhus i bassängen och på sommaren på havet. Vi tränar balans med hög närvaro för både kropp och sinne. Det kommer också att finnas möjlighet att anmäla sig till enbart paddling på havet, både för nybörjare och mer erfarna. Det är begränsat antal deltagare per tillfälle så boka dig redan nu.

Du måste vara minst 14 år och simkunnig 200 m.

Stand Up Paddle Board  och SUP Yoga i sommar
Under vecka 27 – 31, finns möjlighet att pröva på Stand Up Paddle Board. Se bokningsbara tider för SUP Yoga och Stand Up Paddle board utomhus här:

Boka SUP YOGA utomhus Boka paddling på bräda

Instruktör: Pia Lund

Vill du vara med om en weekend med flera pass på brädan – anmäl dig till SUP yoga-weekend  i augusti.

 

Pia Lund

Pia är utbildad idrottsledare, yoga- och meditationslärare och alternativ terapeut med olika inriktningar. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med hälsa på individ- och gruppnivå. Pia kom i kontakt med yoga i 2002 och har 500 timmar utbildning genom Yogaskolan. Hennes önskan är att så ett frö av ljus som bringar självkännedom och glädje.  Sommartid hittar ni Pia på supbrädan i skärgården när hon håller supyogaklass eller som guide på en paddeltur. Pia vandrar även den shamanska vägen och hennes shamanska namn är Courage – Dansande krigaren.

Action Zone [SeaClub]

26 jun - 12:00 - 21:00

Poolplay [SeaClub]

26 jun - 15:00 - 16:00

Fotboll [SeaClub]

26 jun - 17:00 - 18:00